....Zdraveite,kakvo moga da naucha poveche za Canada ot vas..!!??V Argentina sam o 4 1/2 godini....Doidoh sam,sled tova zena mi,sled tova i malkata ni dasteria....
S mnogo zelanie i mnogo rabota,razbira se, uspiah da se naloza tuk,rabotia po kontrakt s vsichkite neobhodimi dokumenti...!!Zena mi ne raboti,dasteria mi uchi v platen katolicheski kolez.
S parite,koito poluchavam ziveem dobre!!Losoto e,che v "dolarovo"izrazenie sa napravo smesni,ta ne moga da zadeliam koi znae kolko mnogo na mesec!!Nali,nie balgarite vse gledame da skatame nestichko!!Inache tuk zivota e evtin.
Edno nesto,koeto ne mi haresva e sravnitelno golemia procent prestapnost...!!!Vaorazeni obiri na banki,krazbi i otvlichania s cel otkup..!!!!Tuk na mesec ima pone 5-10,koito sa registrirani...!!!
Spiram do tuk,ste se radvam da mi pisete...!!!
Pozdravi ot Bs,Aires....!!!!
kak se zivee po sveta....Razlikata mezdu Canada i Argentina.
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Tuk bihte jiveli spokoino.Parite,koito shte pechelite smetnati prez USD sashto shte badat smeshni.No v kraina smetka jiveete v CA,ne US.Cenite sa normalni,daje ima kitaiski neshta,koito sa smeshno evtini,no tova e druga tema.Prestapnost razbira se,che ima,no ne e ot takav vid kakavto ti opisvash.Obirat napr. 7-11 mazasinite za stek cigari ili utrepat niakoi za da mu vzemat birata.
Za koi grad stava vapros. Mislia da se mestia i subiram info.bliasaka написа: Prestapnost razbira se,che ima,no ne e ot takav vid kakavto ti opisvash.Obirat napr. 7-11 mazasinite za stek cigari ili utrepat niakoi za da mu vzemat birata.
Ot 6 meseca sum v Quevec City. Gradut ne e mnogo maluk ( okolo 500000 ), no tuk dosega naj-goliamoto prestuplenie za koeto sum chul e krajba na kolelo. Policeiska kola vijdam po-riadko ot vednaj sedmichno. Riadko zakliuchvam apartamenta, kogato izlizam i bez pritesnenie ostaviam vratata na terasata otvorena vupreki che jiveja na purvia etaj. Ako mestnite ne biaha takiva shovnisti, tuk steshe da e super.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Stava vapros za Winnipeg,MB.Bih kazal,che e normalno mestence.Na men pone mi haresva.Tuk e vtorata po golemina frenska obshtnost sled Quebec.ivandi написа:Za koi grad stava vapros. Mislia da se mestia i subiram info.bliasaka написа: Prestapnost razbira se,che ima,no ne e ot takav vid kakavto ti opisvash.Obirat napr. 7-11 mazasinite za stek cigari ili utrepat niakoi za da mu vzemat birata.
Ot 6 meseca sum v Quevec City. Gradut ne e mnogo maluk ( okolo 500000 ), no tuk dosega naj-goliamoto prestuplenie za koeto sum chul e krajba na kolelo. Policeiska kola vijdam po-riadko ot vednaj sedmichno. Riadko zakliuchvam apartamenta, kogato izlizam i bez pritesnenie ostaviam vratata na terasata otvorena vupreki che jiveja na purvia etaj. Ako mestnite ne biaha takiva shovnisti, tuk steshe da e super.
Ako iskash poveche info prati mi personal message i shte ti razkaja kakvoto te interesuva.