Ъ? Аз казах, че дъщеря ми я посещаваше, не аз.
Да не говорим, че блокът е поне на 10 години, защото беше построен по време на големия бум на цените на недвижимите имоти.
Още ме е яд, че не си продадох тогава апартамента! Селянчета като теб даваха мило и драго да стават софиянци...
POSTREACT(ions) SUMMARY
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
България наистина става все по-добро място за живот. Чия е заслугата?
Да, през последните десетилетия България наистина става все по-добро място за живот. Но не заради политиците, както внушават самите те с бодряшките си самохвалебствия, а въпреки тях
Само в България, обикновен уличен инцидент и нещастен случай се представят за аргумент защо страната не била добро място за живеене.
Днес в Брюксел на две различни места видях инциденти. На една пешеходна пътека имаше блъснат, май даже беше починал (дано не съм прав). Никъде в Белгия не казаха, че страната е лошо място за живеене.
Има, имааа - във форума "Белгийци в Канада", тема "Защо Белгия не е добро място за живеене". А и там си имат по-интересни проблеми - например талибан застреля 4-ма или, че вече трудно се намират места за паркиране пред джамиите.
Опасни са, не спорете. То затва бизнеса с рентал карс много върви в тоя град напоследък. Даже се замислят, дали пък с депозита от 1500 лв (за кола) да не си купят автобус с шофьора и кондукторката...
Българите в Англия вече няма да имат конкуренция https://money.bg/politics/rumaniya-iska ... hbina.html"
А някой казваше, че България била комунистическа държава, управлявана от мутри. Явно не знае какво се случва на север от България.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
joro написа:Българите в Англия вече няма да имат конкуренция https://money.bg/politics/rumaniya-iska ... hbina.html"
А някой казваше, че България била комунистическа държава, управлявана от мутри. Явно не знае какво се случва на север от България.
Йорко,
Ако тръгнем да изброяваме всички тъпотии, които гербаджиите и дружките им патрЕоти са изръсили ще напълним сървъра
Само Болен води на румънските си колеги с две обиколки, Тиквата,Цвъконий, Тетка и компания се стараят всячески да не изостават
POSTREACT(ions) SUMMARY
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.