Moiata iztoria

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Valentin Angelov

Moiata iztoria

Мнение от Valentin Angelov »

Vcera polucihme vizi i izkam da vi razkaja nashata iztoria do tuk.
Za tazi procedura znam ot moi bradovced koito jivee v USA ot 1991god.no biah leko skepticen ce ste uspeia.Vse pak sled 5god umuvane i subirane na pari v nacaloto na 2003god si izpratih adresut do Austria.V kraiat na sustiat mesec ianuary polucih i purvite formuliary.Az i jena mi sme 73ti nabor i niamame deca.I dvamata imame polu vishe jeleznicarsko obrazuvanie kato az imam 7 god trud staj po specialnosta si(suobstitelna i osiguritelna tehnika i sistemi).Jena mi ima 6god staj kato shivatcka(tova i e srednoto i obrazovanie)i ne e rabotila po specialnosta si ot polu visheto.Az si pisash 6to nivo angliiski(samouk sum)a na jena mi 3tonivo.Za frenskiat biahme pod nulata no ni posuvetvaha da pishem nikakvo nivo inace niamame shans.Pisahme 2ro nivo.
Sled okolo 1mesec polucihme 2te formuliary.Okolo 1 mesec mi otne opravianeto na vsicki dokumenty prevodi falshiva trydova knijka na jena mi(znaete kak e v castnite firmy).Malko predy da gi izpratia sudbata ni nanese jestok udar-jena mi se razbolia ot diabet1vi tip.Tova znaci na insulin do jivot.Krai ste kajat niakoi no ne i nie.
21avgust intervu.Na 2ri avgust zapocvame castni uroci pri Albena ot Plovdid(blogodaria na Gospod ce ima hora kato nea).Za 10 casa zaucavame vuprosi i otgovory za 3to nivo.
Intervu.Jean La Rue.Zastitavame nivo 3to no ne ni dostigat 4tocki i ni vrustat da ucim frenski.
Ucim 3 meseca v domashni uslovia i decemvry si kupuvame dokument za 200 casa.Cuvam sluhove ce sa namalili tockite.Izprastam im dokumenta.
Ocakvaiki ce ste me izvikat na intervu pak avgust zaminavam za Anglia na macut Livurpool-Levski s misulta da ostana.Ostavam mnogo lesno davam si pasporta za viza i zapocvam da rabotia v avtomivka za 20paundana den po 12 casa.Gaden i mrusen London.Vsicko e skupo.
Na 8mi mart se obajdam na jena mi i tia mi kazva ce sme na intervu na 21april.Vzemam si paspora ot firmata i se pribiram.Tazi ekskurzia mi struva 2000lv no pone vece znam kakvo me caka v Canada.
2ro intervu.Pak Jean La Rue.Na 10ta minuta ni izgoni kato kaza ce ne sme ucili nisto(prav beshe).Vse pak malko predi da ni izgoni ni dade taka neobhodimite ni sertifikaty.Spasi ni tova ce predniat den Albena ni beshe dalo okolo 50str ot internet s obiavi za rabota.
20avgust med testove.Premulcavame za diabeta.
21septemvry pismo za visa.Vadim novi pasporty.Na 15sa v Rymunia sus Speedy.
Vcera (29.10.04)Vizi.
Az znaia ce sega zapocva trudnoto,no niama vrustane nazad.
Pytuvane nacaloto na mai ako kaje Gospod.
marple
Обратна връзка:

Мнение от marple »

Браво на вас! Желая ви много щастие и късмет! :beer2:
"Важното е да ни има като хора, колкото и трудно да е това, колкото и да боли по някога....И когато въздуха не стига - трябва да ни има!"
LaRue

Мнение от LaRue »

Изображение
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
mimka71
Обратна връзка:

Мнение от mimka71 »

Браво! И честито! Щом сте се справили до тук, ще успеете! Много късмет ви желая! :thumbsup:
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

"Невъзможно е само силна дума използвана от слаби хора, намиращи за по- лесно да живеят в света, който им е отреден вместо да открият сили в себе си да го променят.Невъзможно не е факт , то е убеждение .Незъзможно не е твърдение то е предизвикателство .Невъзможно е осъществимо. Невъзможно е временно.Невъзможно е ....НИЩО..."
Impossible is nothing!
Мохамед Али
:)
Успех!!!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

ami neznam choveche, niama da vi e lesno ama moje i da vi e po lesno ot BG shtom shte tolkova naviti
samo moga da ti kaja che iavno tuk e po lesno za diabetici zashtoto az izprashtam na lelia mi edni takiva lentichki za merene shtoto v BG bili 3 pati po skapi a tuk za 200 kinta stigat za ciala godina
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
TNT

Мнение от TNT »

И след този разказ бих се позамислил за работата и системата на Албена??? :evil:
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Moiata iztoria

Мнение от yaiuat »

Valentin Angelov написа:Vcera ....
Поздравление за това че и двамата със жена ти не сте се отказали и сте издържали до края. Не всеки има куража и характер да мине през тоя ад. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
smurfieta

Мнение от smurfieta »

Pozdravi i mnogo,mnogo kusmet!
vlado^
Обратна връзка:

Мнение от vlado^ »

Честито и от мен и дано късметът никога не би напуска :P .
Би ли ми пратил е-mailа си да обменим малко опит.
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

"...Животът е верига от вдъхновени безразсъдства. На човек, който знае къде отива, светът дава път..."
Честито и Бог да е с вас занапред!
Както не може да има човек без лице, без образ, така и душата не може без вяра.
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

TNT написа:И след този разказ бих се позамислил за работата и системата на Албена??? :evil:
Албена работи според човека - френски с каничка не се налива в главата - иска се време и възможности за учене. Не съм й адвокат, но ми се струва, че не бива да се дава оценка за хора без да си информиран.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Tuk mu e miastoto da kajem edno goliamo EVALA! Chovek bi kazal, che imate pravilnata motivacia! Samo jena ti da si vzeme povechko insulin kato nachalo. A i ima mnogo hubav zanaiat - tuk e palno s shivashki firmi! (govoria za Montreal)
Ochakvam dogodina po sashtoto vreme prodaljenie na istoriata i dano da chetem samo hubavi neshta!
Oshte vednuj chapeau za uporitostta (chapeau = evala)
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
milko

Мнение от milko »

Az iskam da kaja che blagodarenie na Alena sam v Montreal. Naistina e perfektna v podgotovkata za intervuto.
Аватар
bijou

Мнение от bijou »

4estito i ot men i mnogo kusmet i poputen vqtur!Sega iskam da kaja,4e i nie sme tuk blagodarenie na Albena.Tq e strahotna!Vsi4kite mi poznati ot Plovdiv,koito sa tuk 6te kajat su6toto za neq.Tq vzema vsi4ko taka prisurce,sqka6 samata tq 6te se qvqva na intervu.Sled 2 niva kurs po frenski i edin mesec na 4astni uroci pri neq uspqh da pokriq 8-mo nivo po fr. i predstavete si 11-to po angl.( s takiva niva ni kordisa proslovutata "Jana E") :shock: Искрено благодарим на Албена!!
Заключено