Подходящо за първите дни в la ville de Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
anito
Мразим да мислим

Подходящо за първите дни в la ville de Quebec

Мнение от anito »

Voila, mes amis:

www.aubergelaurentide.com

Това го посетихме лично (пак по инициатива на сърдития Тошко :lol: ). Ето цените:

за 1месец - 600$ всичко включено
за 1 седм. - 200-230$ вс. вкл.
за 1 нощ - 50$ + такси (15%)

Това са апартаментчета със спалня, хол и кухненски кът, и баня. Има голямо легло (става за сем с лмалко дете спокойно), диван, също става за спане, но забравихме да питаме дали се разпъва ( и да не се разпъва, пак става, като е за временно), телевизор, хладилник, секашенца и котлони. Има и тераса. Всичко е в добро състояние, хола е просторен.
Отдалечено е от центъра, но до него спира авт. 800, който ходи в центъра и до МРСИ, удобен е за ходене по службите. НАблизо има Макси: маг. за хран. стоки с най-добрите цени. Мислим, че е добър вариант за установяване до намирането на квартира.

Ако смятате, че ви трябва хотел само за няколко дни (по-малко то седмица), по-добрият вариант е хотел "Дуайон", чиито координати вече дадох.
Обичам да преча
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Само да кажа, че промених заглавието, за да е по-говорящо. :lol:
Обичам да преча
Аватар
dobri4uk

merci

Мнение от dobri4uk »

Merci Ani :)) :D Az sum ot ita deto misli da doide pri vas ville de Quebec :wink: S takiva kratki iasni i polezni postingi kato tvoite niama mnogo da se kolebaia!!! Edinstveneoto koeto me blazni vse o6te kum Motreal e dali tam ne e po-toplo! Nie sme semeistvo s edno dete i tova e vajen vupros za men!! Drugoto e vuzmojnostite za rabota! Elementarno poglednato Montreal e po-goliam grad zna4i pove4e 6ansove za rabota! Quebacata na sre6tata v NDK govoriha mnogo 4e ne e ba6 taka ! Spodeli ne6to kato ima6 vreme!
Последно промяна от dobri4uk на Вто Сеп 23, 2003 3:24 pm, променено общо 1 път.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Poznawam 4 semejstwa s malki deca (5-7-8), pristignali tuk predi okolo god. Decata sa giwi i zdrawi, dave kazwat po-zdrawi otkolkoto w BG. Da ne goworim, 4e si ima kebekarski bebeta, na koito ni6o im niama :wink: Studa tuk ne e mn.po-goliam otkolkoto w Montreal. O6te 2-3 gradusa otdolu. No pri -20-30 2-3 gr. maj niamat gol. zna4enie.
Ne se pla6ete, tuk zimata se kara po-leko otkolkoto w BG, za6toto nawsiakade e toplo. Dave i bez kola da si...
Za rabotata preceniawajte. Ne sam bila w Monreal, ne moga da srawniawam. I tuk ima, no powe4e ili po-malko, ne znam. No i majmunkite :lol: , tarse6ti rabota sa mn. po-malko.
Обичам да преча
marinaro

Мнение от marinaro »

Този хотел в самия град ли е или извън него?
octopus

Мнение от octopus »

Посетих сайта. Пише за 3 месеца и повече наем САD 500. Това възможно ли е или има грешка. А вероятно това е цената за месец при условие че оставаш 3 и повече месеца в този хотел?
Нещо логиката на предищните котировки за цени в сайта не се връзва. Или аз не връзвам със своя дървен френски.
Octopus
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

octopus написа:Посетих сайта. Пише за 3 месеца и повече наем САD 500. Това възможно ли е или има грешка. А вероятно това е цената за месец при условие че оставаш 3 и повече месеца в този хотел?
Нещо логиката на предищните котировки за цени в сайта не се връзва. Или аз не връзвам със своя дървен френски.
Naistina kakto e napisano... :roll: Spored men e cenata za 1 mesec, ako ostane6 3 mes. Mi to ima i angl. wersia. Ne sme pitali za tozi wariant. Ne sme mislili, 4e na niakoj 6te mu potriabwa.
Обичам да преча
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

marinaro написа:Този хотел в самия град ли е или извън него?
W grada e, po putia ot centralnata 4ast kym edin kwartal, nare4en Beauport. Ot motela do centara sa 15-ina min pat s gradskia reis.
Обичам да преча
Заключено