Pozdravi ot ville de Quebec LO
Bonjour LO
Bonjour LO
Abe kvo priakate be tia deto me poznavat ))))) kak ste 6to ste LO
DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
Май тези дето те познават не са ти видяли темата LO ! Сигурно ще трябва да пуснеш още една 
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Re: Bonjour LO
kato se widim, 6te ti kajadobri4uk написа:Abe kvo priakate be tia deto me poznavat ))))) kak ste 6to ste LO
![]()
Parazitna duma - nesto kato "znachi", "ruish" i drugi takiva. Kakto "nauchno" obiasni enda uchitelka "tova e chast ot melodiata na ezika"
. I ako produljim "nauchno", struva mi se che ima priaka vruzka mejdu intenzivnostta na LE-kaneto i umstvenia bagaj.
Cheers

Cheers
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
А на мен в началото направо ми се драйфаше от това льо. Толкова селско и просташко ми се струваше. И покрай имитирането им и подигравките, така свикнах с него, че... кво да ви обяснявам. На ръбът съм и аз да прольокам
Иначе както установихме тук, има около няколко хиляди
значения, най-популярните от които -
Ва, Уа, Бе, Ма, майна, копеле, авер, деге, разбираш ли(това и някои от англетата го ползват на всяка втора дума = You know!)
Иначе както установихме тук, има около няколко хиляди
Ва, Уа, Бе, Ма, майна, копеле, авер, деге, разбираш ли(това и някои от англетата го ползват на всяка втора дума = You know!)
Alina
Na bas se hva6tam 4e tazi u4itelka se kazva Pauleivandi написа:Parazitna duma - nesto kato "znachi", "ruish" i drugi takiva. Kakto "nauchno" obiasni enda uchitelka "tova e chast ot melodiata na ezika"![]()
I ako produljim "nauchno", struva mi se che ima priaka vruzka mejdu intenzivnostta na LE-kaneto i umstvenia bagaj.![]()
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Maria, stiga be... Pradiado mi (samo 2 pokolenia predi men) e hodil s poturi i s kaplak i e pasal owcete na selo, towa zna4i li, 4e goworia kato nego i imam sa6tite razbirania i kultura? Ne wi znam soia, moje wa6ite pradedi do n-to koliano da sa wse inteligencia, no masowia BG slu4ai e kato tozi, deto opisah. I kwo: niakoi wietnamec kato doide w BG, da ni wika, 4e sme wmirisani seliani li?maria29 написа:Eto 4e i ti si otkril ratio-to. Samo 4e opitai da go obiasni6 na Madame Paule
...ta nali tova ozna4ava da priznae neosobeno poriada4nia proizhod na Québécois.
I 6toto nikoi balgarin ne polzwa izbroenite ot Alina paraziti i wsi4ki goworim kato po kniga... Emi liokat si, i spored men "ratioto" e wiarno, no s kakwo towa ni prawi po-izwiseni ot tiah?