medecinski

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
viksyn

medecinski

Мнение от viksyn »

Zdraveite, syforumnici

nai- nakraya poluchih medecinskite ( tochno 3 meseca i 6 dni).
Nyakoi moje li da mi kaje kakva e procedurata sega.

Syshto me interesuva dali ginekologichniya pregled tryabva zadyljitelno da se napravi vyv Vita ili moje tova da stane i s napravlenie ot lichniya lekar.

Blagodarya predvaritelno
Pojelavam na vsichki hubav den
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Това е отговор на един от въпросите ти:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ght=#65106
На другите ще отговоря по-късно, че сега нямам време.
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

Obadi se v MOM da ti nasro4at 4as za pregled.Otnosno ginekolog.pregled po- dobre si go napravi predvaritelno:pesti vreme i pari.
Bi li spodelila koga e zavedeno dosieto vi v Bukureh.Nie sa6o o4akvame medizinskite.
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Изпратих ти ЛС
Както не може да има човек без лице, без образ, така и душата не може без вяра.
viksyn

Мнение от viksyn »

досието ми е заведено на 09.07.04, получих документите на 22.10.04
една приятелка също ги е получила на 26.10.04 , макар че досието й е заведено на 16.07.04

не се притеснявайте , ще дойдат
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

Blagodarja.Javno ve4e vlizat v ritam sled otpuskite.
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

За гинекологичния преглед : ако не е във Вита теябва да носиш резултат от цитонамазка. Ако не - става при тях за допълнителните 27 лв.
Аватар
rose

Мнение от rose »

А самата цитонамазката струва около 5-7лв., а прегледа около 10лв., но може и с талон от личния лекар, но само прегледа... :wink:
venzi-canadeza

Мнение от venzi-canadeza »

Sled pristigane, praviat li se novi me. pregledi v Montreal za medizinska karta ili se za4itat tezi ot BG.to?
A SEGA NAKADE
Аватар
rose

Мнение от rose »

Тези медицински прегледи, които се правят в София се разглеждат от лекарска комисия във Виена, ако има нещо те реагират на момента, така че не се правят нови изследвания след пристигане в Канада :P...но медицинските ти важат само една година...
venzi-canadeza

Мнение от venzi-canadeza »

Da razbiram li vaz osnova na tiah poluchavash sled n... vreme med. carta? Apak vazat 1godina zna4i sled tova kakvo? Dokolkoto si spomniam po moe vreme tam kartite gi podmeniha samo vednaz
A SEGA NAKADE
Аватар
rose

Мнение от rose »

Значи медицинските важат една година и въз основа на това и визита важи една година, точно толкова колкото важат и медицинските...дори като ти бият визата, те я поставят по-късно, след като вече са ти разгледали медициските...Така че, визата изтича тогава, когато е крайния срок на медицинските...След пристигането в Канада се издава тази медицинска карта, но тя започва да важи едва след 3 месеца...не се правят нови медицински прегледи и не знам картата да се подменя, обаче знам, че визата важи само за влизане, а след това се получава карта за постоянно пребиваване за 3 години като имаш всички права, без правото да гласуваш... :wink:...След изтичането на 3те години, можеш да кандидастваш за гражданство... :P
Заключено