По-какви критерии ? Явно не по предлагане на работа и условия за бизнес, иначе Танграта щеше да си е там. И аз преди все разправях, че Варна по ми харесва от София, ама никога не отидох да живея там, ясно е защо.
ПП
Единият от критериите е образование, някой може ли да спомене поне един университет в Бургас, считан за “престижен” ?
Последно промяна от roumensp на Нед Юни 10, 2018 1:03 pm, променено общо 1 път.
Въпрос с повишена трудност. Кой седи на чина пред Анелия?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Само дето ти не си ми такъв, не си бил никога и за щастие няма да бъдеш!
optics написа:
Въпрос с повишена трудност. Кой седи на чина пред Анелия?
Как кой? Ако отговорът трябва да е в горния стил - Госпожа Варицела....Уф, че гнусно!
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Къде си беше жоро, тарикате? Къде си бе? Я да те видя сега..опонирай ме.
Експерти от Министерството на туризма ще направят проверка на условията за настаняване в четиризвезден хотел във Велинград. Очаква се да бъдат направени съвместни инспекции и от други институции. Това съобщават от пресцентъра на министерството.
Причините са подадени сигнали на туристи.
Те са се сблъскали с ниска хигиена в стаите, повредено оборудване и липса да адекватно обслужване. По думите им, обстановката не отговаря на изискванията за 4-звезден обект за настаняване и настояват за компенсации.
Според информация на NOVA, става въпрос за повече от 20 души, сред които семейства с малки деца. Платили са по 920 лева за 3-дневна почивка.
Стигнало се е до намеса на полицията, след като недоволните са поискали да си тръгнат още през нощта. Персоналът на хотела не само не им е оказал помощ, но е избягал.
От хотела не са им предложили никаква компенсация. Туристите са закупили ваучери за почивката си през сайт в интернет. От там са обещали още през следващата седмица да им възстановят парите.
Къде си бееее, аааа? Къде си бе? Европеецо...къде си сега. А, къде си? Къде сиииии...може да е гняс в Канада, ама тука е още по-голяма гняс. Разбираш ли...
Според информация на NOVA, става въпрос за повече от 20 души, сред които семейства с малки деца. Платили са по 920 лева за 3-дневна почивка.
И как хейтърите ще обяснят сега факта, че българите дето били с по 600 лв. месечна заплата, дават без проблеми по 920 лв. за 3-дневна почивка в 4-звезден хотел?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
И как хейтърите ще обяснят сега факта, че българите дето били с по 600 лв. месечна заплата, дават без проблеми по 920 лв. за 3-дневна почивка в 4-звезден хотел?
Тия, дето са дали по 920 лева за 4-звезден хотел вероятно не са на 600 лева заплати.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
optics написа:Мдааа, никой не е внимавал в час по литература.
Той беше добър ученик.
Най-добрият в класа.
Седеше на първия чин;
до прозореца, вляво,
беше нисък на ръст,
с коса като пламък,
червена и права,
с цяло съзвездие лунички
върху двете страни.
Малей! Сега разбирам, защо си работил в БАН.