Канада
Готин, добре дошли и страшно се радвам че Канада с кацането те посреща позитивно и усмихнато.
А за студа, чакай да дойде краят на януари и първите седмици на февруари де.
Тогава ще си говорим за студ. Ама като ти е топличко в къщи, кво ти пука. Нека да е стууууд навън.
Хайде пак, добре дошли и по-скорошно уреждане във всяко отношение. А като си купите и кола, чакаме да ни дойдете на гости в Отава.
А за студа, чакай да дойде краят на януари и първите седмици на февруари де.

Хайде пак, добре дошли и по-скорошно уреждане във всяко отношение. А като си купите и кола, чакаме да ни дойдете на гости в Отава.

Alina
Здравейте,
аз интернет нямам поне за сега, ползвам този на мили съфрумци. Та от първия ден наехме обзаведен апартамент близо до JEAN TALON, е зоната може да не е супер ама за начало е така аз си го знам. Сега Сряда изкарахме соцялни номера и подадохме за медицинските карти. И ....... еми това е. Сега обадих се в агенцията която ми намери работа да потвърдя че имам нмера и сега чакам да ми звъннат за да почвам работа.
Това е ............. Канада е супер, Квебек още повече.
аз интернет нямам поне за сега, ползвам този на мили съфрумци. Та от първия ден наехме обзаведен апартамент близо до JEAN TALON, е зоната може да не е супер ама за начало е така аз си го знам. Сега Сряда изкарахме соцялни номера и подадохме за медицинските карти. И ....... еми това е. Сега обадих се в агенцията която ми намери работа да потвърдя че имам нмера и сега чакам да ми звъннат за да почвам работа.
Това е ............. Канада е супер, Квебек още повече.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Добре дошли Боцо!
Да сте живи и здрави и много щастливи тук!
И каквото си пожелаете - да ви се сбъдне!
Абе тия със СИН-номерата много са се разбързали, при нас дойдоха след около месец, при вас - за 2 дни... Май ще станат хора тия чиновничета канадски...
Айде, че имаме да пием по бира с теб(няколко пъти!)! Давай да е по-скоро, че след 2-3 седмици, докато я занесем от магазина до вкъщи, ще замръзне!
Да сте живи и здрави и много щастливи тук!
И каквото си пожелаете - да ви се сбъдне!
Абе тия със СИН-номерата много са се разбързали, при нас дойдоха след около месец, при вас - за 2 дни... Май ще станат хора тия чиновничета канадски...

Айде, че имаме да пием по бира с теб(няколко пъти!)! Давай да е по-скоро, че след 2-3 седмици, докато я занесем от магазина до вкъщи, ще замръзне!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Ами няма да се излагат хората пред новите емигранти, яIvHaydu написа:
Абе тия със СИН-номерата много са се разбързали, при нас дойдоха след около месец, при вас - за 2 дни... Май ще станат хора тия чиновничета канадски...![]()

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.