Razdvijvane po dokumentite mi

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
hrimi

Мнение от hrimi »

Jewel, в сравнение с TOEFL, концентрацията, която се изисква е по-малка, което предполагам го прави и "по-лесен". Иначе estoyanova е абсолютно права за това, което е написала - всичко е въпрос на пари. Сигурна съм, че ще се справиш, а пък и не е необходимо да се явяваш на Academic варианта на IELTS. Но аз изгубих почти половин година в търсене на други варианти за доказване нивото на владеене на езика и затова съветвам всеки, който са му поискали IELTS да се явява при първа възможност.
Частен детектив
Cvetan

Мнение от Cvetan »

Задължително е да се сдаде ИЕЛТС иначе няма да ти продължи процедурата.Миналата година с мен се случи същото,сдадох изпита и процедурата мина гладко,вече взех и визата и до края на Ноември трябва да съм отпрашил за Ванкувър.Файла ми е от 26.02.2001.Спазвай всички изисквания на Букурещ и нямя да имаш проблем.Щом ти искат допълнително документи значи ще те пуснат.
Jewel
Обратна връзка:

Мнение от Jewel »

Blagodarya na vsi4ki koito mi otgovoriha i pojelavam mnogo uspeh na vsi4ki koito sa vse o6te v listata na chakashtite (kato men).
Dnes mi se naloji da dam za prevod i legalizacia udostoverenie ot Universiteta che imam magisturska stepen i novo svidetelstvo za sadimost. Byah napravo oshashavena ot sumata koyato mi citiraha za legalizacia + prevod - ob6to 85 leva za dvata dokumenta...kak chovek da ne se yadosva.
Rocy Basso

Мнение от Rocy Basso »

Защо ги легализирате тези документи и давате излишни пари. Аз съм на етап виза и през изминалите 4 години всички документи, които съм изпращал са били само преведени от заклет преводач - никакви легализации !
To be or not to be?
Заключено