ablood написа:Тангра,
Преди да превключим на твърдението за имигрантска дестинация приключиме ли с предишните ти простотии, че заведенияТА в монреалския център били с "маси и столове, сковани от груби дъски", че в подземния град не можело да ходи от вкъщи до работа, че Оптикс не бил постнал НИТО ЕДНА снимка на Витошка...
Честно, ти къде живееш, бе човек!
Дай една локация за жилище, КОНКРЕТНО, и една локация за работа, КОНКРЕТНО!
където може да се ползват подземните тунели.
Като живеех в Бросард за кратко, след като пристигах на автогарата на Бонавентюр, понякога съм вървял до Пийл и сент катрин и това е.
Като половината път е в тунели, свързващи сградите.
И то като дистанция, разстоянието се удвоява, именно заради тунелите, и защото изобщо не свързват всяка със всяка сграда, а трябва да се обикаля през самия край на ийтън сентър на мк гил.
А пътят до Бонавентюр е "9 дена път с камили с автобус", правостоящ.
Какъв град, какви 5 лева.
И като събереш автобуса, чакането, задръстванията по ремонтите и обикалянето през "подземния град", нали тоя път ще си на 1 мнение с мен, че отива по час и половина - два в посока?
Дай две локации, за жилище и работа, пък да видим колко струват там жилищата и кой изобщо живее там.
Да не се окаже, че който живее, не ходи изобщо на работа и има прислуга.
За масите и столовете, говорехме за центъра.
Сега, пределно съм наясно, че в някое село "Сейнт Ант до бел вильъ" може и да има градинка с цветенца. Но за това ще трябва седмица напред да планираш и да пътуваш 50 километра.
Или пък стария град, който малко далече от центъра и където 2 въшливи ордьовъра, големи колкото орех са ти 100$. Кой емигрант последно е ходил и е сядал там? Ти кога ходи.
Аз съм ходил, но изобщо не често.
Говорехме център! Главна! Аз с гугъл вю-то маси не видях. А е снимано юли 2017та. Ако юли няма, кога да има!?