roumensp написа:Бълха, от обед ли си почнал с пърцуцата ? Нямаш ли пици за разнасяне по това време ?myhata II написа:румба, започна ли да тренираш с масурката ?![]()
ей това скивай сега

roumensp написа:Бълха, от обед ли си почнал с пърцуцата ? Нямаш ли пици за разнасяне по това време ?myhata II написа:румба, започна ли да тренираш с масурката ?![]()
К'во да скивам ? Аз имам двор и закона ще ми позволи да си отглеждам до 4 растения. Смятам да се възползвам и да я шиткам на черно на бъмове като теб.myhata II написа:ей това скивай сегаroumensp написа:Бълха, от обед ли си почнал с пърцуцата ? Нямаш ли пици за разнасяне по това време ?myhata II написа:румба, започна ли да тренираш с масурката ?![]()
гледай там чаветата,да не я опаткат преди да си я шитнал ...roumensp написа:К'во да скивам ? Аз имам двор и закона ще ми позволи да си отглеждам до 4 растения. Смятам да се възползвам и да я шиткам на черно на бъмове като теб.myhata II написа:ей това скивай сегаroumensp написа:Бълха, от обед ли си почнал с пърцуцата ? Нямаш ли пици за разнасяне по това време ?myhata II написа:румба, започна ли да тренираш с масурката ?![]()
Ето ти Мухич доста културен гид за явките едно време.myhata II написа:а тук разправят за някакви клошари и бели боклуци които се навъртали около резервата.....Pyrelight написа:Разбира се. На Попа и в Дупката беше пълно с наркомани. А със спринцовките направо можеше да играеш на дартс.roumensp написа:Тая паплач е в един точно определен район, на една улица. Такива райони има във всеки голям град. Аз бях именно в центъра в събота и не видях нито един от тия. За сметка на това центъра няма нищо общо с кочината, на която е заприличал Графа в София (и не само той). Преди казах - всеки може сам да си отвори Гугъл Мапс стрийт вю и да сравни двата центъра.prace написа:И със сигурност няма долна, наркоманизирана паплач в центъраoptics написа:Пояснявам - последната снимка е от Бейрут (не е моя) - градът чието име като чуем се сещаме за руини.
И сградите са им с измазани фасади и графити няма.
BTW и в центъра на София се срещаха подобни екземпляри още като бях дете, ама раслите на село няма как да са го виждали.
Оппа, не бяха ли само във Ванкувър? Или може би са дошли от ВанкувърАнелия (31 г.), която, когато не е в парка, пише бизнес анализи и рисува, и Благовест (27 г.), който е графичен дизайнер в БНТ, са готови веднага да споделят опита от вечерите, прекарани на открито. Много по-забавно е, отколкото в някое заведение първо, може да дойдем с колелата си, освен това по всяко време, второ, може да си се забавляваме както искаме; с федербал, хек, фризби, обяснява Благовест. Според него парковете и градинките в града са обособени на субкултури: На езерото с патките в Борисовата се събират метъли и рокери, на стълбите пред Народния по-малките играят хек, слушат дръм енд бейс, по поляната след лилиите са кучкарите, растамените са около лилиите.
Анелия споделя, че тази година има много повече просяци - Постоянно някой ни иска пари или бутилки, дори и на английски ни пробват дали ще им дадем нещо. Миналата година не беше чак така...
Мухич, ама тя тая "масурка" не е канадска, бе!myhata II написа:ей това скивай сегаroumensp написа:Бълха, от обед ли си почнал с пърцуцата ? Нямаш ли пици за разнасяне по това време ?myhata II написа:румба, започна ли да тренираш с масурката ?![]()
Коментарът на Батето далеч не е лишен от смисъл.Pavel M написа:Rall написа:тая снимка е пълна с аномалиЙ... Отсъстват навъргаляли се по земята наркомани, каките не са по 120кг. и мерцедеса не се е покатерил на тротоара въпреки отсъствието на колчета... Или е монтаж, или не е Канада тва
като се вземе напредвид че в канада всички тротоари са изработени от груб бетон а не от декоративни тротоарни плочки за мен фейка е пълен
"Мистериозните петна" се наричат немистериозно: улични шахти.Kan_Tangra написа: 10 метра по-натам, зуум, и петната са по-ясно различими. Също и порутените дюкянчета: