Ето дословно казаното от мен, което стана повод за Иван1007 да се нахвърли върху ми с привичните си безпочвени обвинения и обиди.
Ивандамане, просто грешно си разбрал думите на Оптикса.
Колегата Джовани отдавна е в игнор-листата на Оптикса поради причините, които последният споменава. И това, за което става въпрос, не се е случило в настоящата тема, а преди доста време.
В тази тема нито Джовани персонално е обиждал някого, нито пък Оптикса е трил негови постове.
А после обясних най-вежливо на потребителя Иван1007 основанията ми за да го кажа.
Аз се явявам участник в дискусията, който е наясно с кого е водил диалог и кой, кога и какво е казал.
И за това, че Джовани е в игнор-листата на Оптикс знам от думите на последния в същата тази дискусия от дата 04.01.2018 г.
Което обяснение също не бе прието от Иван1007 и същият продължи с подигравките и нападките. Защото това е била винаги основната му цел, не да разбере каквото и да било.
Надявам се да си отвориш очите най-накрая, Оптиксе, кой винаги пръв започва с обидите и просташкото държане, без ни най-малкото да е провокиран. Та в случая Иван1007 дори не беше участник в дискусията и нищо от случилото се не го засяга по никакъв начин.