Не ми разваляй кефа, че други 2 свободни птички ще долетят да ми гостуват!

Едно време не можехме така свободно да пътуваме. Поне да има полза, че се правихме на маймуни по площадите.

на магарето на чprace написа:Ти къде членуваш по-точно, като си безродница?Pyrelight написа: И това е все благодарение на членството ни в Европейския съюз. Който твърди, че това членство е вредно е или глупак или още по-лошо - злонамерен тип и безродник.
Май и там не. Съдейки по снимката с косматите пръсти и психичното състояние. Една ризка с дълги ръкави и да кротува...Pavel M написа:
на магарето на чна,как къде.
аууу, много му космата ръката....Pyrelight написа:Пак не разбрала! Това на снимката е Гийка, държащ маргарита. Аз снимки във форума не слагам.
Garitage Park включва офиси, жилища, търговски зони, спортни и развлекателни съоръжения и училище за над 500 деца. Мащабът на проекта е внушителен.
Комплексът ще бъде разположен на площ от 167 дка срещу "Бизнес парк София".
За сравнение теренът на бизнес парка е около 90 дка, а на съседния "Резиденшъл парк" е 180 дка.
Ще го видим, но не мисля. Ако и другите сгради са пълни с ИТ фирми, изобщо няма да са от най-любимия ми избор за общуване.optics написа:Аз не мога да разбера какво толко те привлича тоя център.
Като се преместиш в това ново място, ще си в много по-културно обкръжение.
Само не мога да разбера защо са го кръстили с такова "българско" име. Либерасти явно.
Да, не е лошо. Ще го видим като стане. Щяло да има езеро и парк между бизнес и резиденшъл сградите. И метро щяло да има след време.ivandaman написа:Тангра
Мястото въобще не е лошо и проектът изглежда супер. Аз лично с удоволствие бих живял на такова място пък кой каквото иска да си говори.
Прав си, аз все в такива бизнес центрове съм работил в Америка, предимно с ИТ, и повечето народ са от нърд нагоре (сигурно и аз спадам към тях).Kan_Tangra написа:Ще го видим, но не мисля. Ако и другите сгради са пълни с ИТ фирми, изобщо няма да са от най-любимия ми избор за общуване.
Мда, така е, където и да съм живял или учил в София все натам ме влечеше, кварталите ги считах за "спални".Kan_Tangra написа:Центъра си е център. Ако искаш да се разходиш, да се срещнеш с приятели, познати, непознати и тн.
Присмял се хърбел на щърбел..Pyrelight написа:... Булгаристан.....
Работех в "Бизнес парк София" (по-точно имах бюро, което посещавах веднъж седмично) в продължение на няколко години до 2005. Не знам как ги смяташ тези 30 минути. Метро+автобус/пеша? Нощем с кола? Знам, че трафикът се е променил, но...Kan_Tangra написа: Намира се точно срещу Бизнес парка.
Изглежда изключително прилично, но е малко далече от центъра за моя вкус (около 30 мин)
Малко ми посмръдва на либерастко ориентирана статия.. (не че това с демографията не е вярно)optics написа:Най-бедната, най-корумпираната, демографска катастрофа...
http://dnes.dir.bg/news/bulgaria-bezhan ... a-26785837"
По въпроса за българите в чужбина силно са подценили казвайки един милион.
Бежанците не са разрешение на така нареченият демографски проблем, и това е ясно на всеки който е способен да мисли критично и логично.Но той отхвърля напълно приемането на мигранти извън българските малцинства, нещо, което е типично за разбиранията на крайно десния Национален фронт за спасение на България, който той ръководи. Той определя сирийците и иракчаните като"авантюристи", които се опитват да се наместят на топло в богатите европейски държави.
Това не е само негово мнение. Истерията срещу бежанците от Изток бе подхваната и от Румен Радев, новоизбраният социалистически президент, който обеща да предпази страната си да стане "гето на бежанците". Дори най-бедният и изчезващ регион- Врачанският- забрани с решение на общинския си съвет през 2016 година създаването на бежански центрове на територията на областта.