IRA написа:Тук продавачите масово говорят само на ТИ
IRA написа:Под тук рабирам Монреал естествено.
Това ще да е някакъв друг Монреал, защото за над 12 години тук НИКОГА продавач не се е обръщал към мен на ТИ, а в твоята вселена "масово говорят само на ТИ". Даже работех над година в магазин и беше немислимо някой от нас да фамилианичи с клиентите.
На ТИ ми говореше татуитания техник, който ми инсталира климатика, гумаджията в съседство до работата на жена ми и подобни сини яки. Продавач - никога. Ти да не си малолетна?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Това не е чисто канадска а по скоро на развития капитализъм простотия.
Представете си търговски артикул - клинче за подпиране на врата.
Артикулът се изработва от пласмаса/гума, изработва се луксозна упаковка състояща се от две части хартиена с надписите (в нашия случай на два езика) и РЕТ формовка отгоре да покрие. Въобще - гъзария.
А в същото време тонове дървени парчета се изхвърлят или изгарят като отпадъци в дървообработването.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
optics написа:Това не е чисто канадска а по скоро на развития капитализъм простотия.
Артикулът се изработва от пласмаса/гума, изработва се луксозна упаковка състояща се от две части хартиена с надписите (в нашия случай на два езика) и РЕТ формовка отгоре да покрие. Въобще - гъзария.
А в същото време тонове дървени парчета се изхвърлят или изгарят като отпадъци в дървообработването.
КонспирациЙ........
Световната търговия с въглеводороди се държи от семейство Рокфелер, даже ИКЕА подмениха доста сглобяващи елементи от метал на пластмаса.
optics написа:Това не е чисто канадска а по скоро на развития капитализъм простотия.
Това клинче я го купи някой, я не. Най-много един, два пъти. Какво да кажем за неща като една глътка айрян в отделна пластмасова бутилчица с кпачка?
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Абе аз го видях в два различни офиса (както е купено в опаковката) и даже го снимах за който не е виждал туй чудо на технологиЙте - "платинен" аксесоар
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Аз имам дървено такова и го наследих от предните собственици преди бая години. Ако нямах вероятно щях да купя това или каквото предлагат, защото нямам брадва и не цепя дърва. BTW гумената облицовка е доста полезна, моето се приплъзва върху плочите на пода.
optics написа:Абе аз го видях в два различни офиса (както е купено в опаковката) и даже го снимах за който не е виждал туй чудо на технологиЙте -
Aбе видял си го! Купил си си го, ама нейсе!
Няма нищо лошо в тази работа.
В нашия офис, сега като се замисля, май е дървено.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''