Плащам си ги, както е по закон и си имам счетоводител (magician), който се занимава с това.Guinness написа:Щерю,ма ти да не си плащаш данъците по ниски доходи ,ма!
Да не се напрягаме да разбираме нещо, което не ни е работа да правим.

Плащам си ги, както е по закон и си имам счетоводител (magician), който се занимава с това.Guinness написа:Щерю,ма ти да не си плащаш данъците по ниски доходи ,ма!
Ами реших защото винаги правиш обобщенията си на базата на някакъв единичен конкретен случай. И искаше като доказателство за твърденията на Джовани също такъв конкретен пример, който аз ти дадох.roumensp написа:И как точно реши, че това е моята логика ? Айде да не казвам откъде си го извадил това, че е нецензурно ...agent Ozo написа:Та по логиката на Румен, Иван1007 и др. успели новоканадци, то след като този човек е успял да стане милионер в България без да е в ИТ сферата и без да е мафиот, то значи всеки друг би могъл да го направи. И който не е, значи е пълен некадърник.
ПП
Някой от "умниците" тука има ли представа как се прави честен бизнес в БГ ? Аз имам роднини занимаващи се с такъв и ще обадя, както казва михата: разбирате се с клиента, свършваш му работата, после го гониш и чакаш с месеци да ти плати обещаното, защото видиш ли имал затруднения в момента ... това е в общи линии, хубава работа, ама балканска.
A защо е бил обект на съдебен интерес като е бил толкова честен, а?agent Ozo написа:И как разбра, че е бил комунист ма, Бистро?
За твое голямо съжаление, приятелят ми никога не е членувал в БКП.
Ето заради подобни изпълнения не бих написал във форума конкретните имена и дейност на познатите ми.Pyrelight написа:A защо е бил обект на съдебен интерес като е бил толкова честен, а?agent Ozo написа:И как разбра, че е бил комунист ма, Бистро?
За твое голямо съжаление, приятелят ми никога не е членувал в БКП.![]()
На първо четене с търсачката излиза това.
http://www.lovech.court-bg.org/img/File ... 771609.htm"
Чакаме да чуем името на канадеца, чийто бизнес е разсипан.
Да именно, добре си го казал! Съдебната система в най-корумпираната държава от Европейският съюз е мафиотска структура.jovani написа:Както съм казвал и преди - най-доброто, което може да направи човек, е да не разчита на съдебната система (която е просто една друга мафиотска структура).
Анджък. Но рано или късно ще ти се наложи, ако бизнесът ти прогресира.klisurov написа:Тук все още не ми се налагало да "вадя плика". Може би, защото все още съм малък и не съм се мерил с големите риби.
Дай Боже!agent Ozo написа:Анджък. Но рано или късно ще ти се наложи, ако бизнесът ти прогресира.klisurov написа:Тук все още не ми се налагало да "вадя плика". Може би, защото все още съм малък и не съм се мерил с големите риби.
Не, не мога! Затова те моля да ми помогнеш.agent Ozo написа:Бистре,
Всеки може да обвинява и да има претенции към всекиго, вкл. и съдебни, но те трябва да бъдат доказани, душице златна.
Та то и към баща ти имаше сума ти претенции, че е мошеник и лъжец, ама ти скачаше като ужилена и крякаше из форума, че това са били инсинуации.![]()
А пример за канадец с разсипан по мафиотски бизнес можеш да си намериш и сама.
В Канада са му плащали в евро? Аре стига! Ходи да се редиш за месечното подаяние за картофки и бира!agent Ozo написа:E, при моя човек се наложи да "вади плика" чак когато парите за поръчките започнаха да се измерват в милиони евро. До този момент той дори си живееше с илюзията, че ако е изряден и почтен във всичко, никой и никога не би могъл да го изнудва за каквото и да било. Доказаха му много бързо, че е разсъждавал прекалено наивно.
Съветвам те, въобще да не го вадиш! Това може да ти навлече само неприятности, вместо да ти помогне.klisurov написа: Тук все още не ми се налагало да "вадя плика". Може би, защото все още съм малък и не съм се мерил с големите риби.