roumensp написа:ivandaman написа:prace написа:
100 млн. долара са бая пара. Може много деца да нахранят и изучат.
А бе те и сега ги "учат" въпроса е на какво...
Моето дете го учат на “училищни работи” (във french immersion) и няма време да си седне на задника от проекти и домашни, отделно свири на 3 инструмента и сериозно тренира плуване и за “LGBT stuff” не му остава много време.

Пък и винаги има възможност за private catholic school, нали. BTW дъщерите на познатата ми от Мексико, която и ти знаеш са учили в такова навремето и е силно разочарована.
Родителският контрол (Може би "надзор" е по-правилен термин в случая) е много важен, две мнения по-въпроса няма. In the grand scheme of things LGBTQ2PPZDFGNMSTXVB e само едната глава от многото на либерасткият змей.
Много е важно децата да са заети и енергията да е канализирана в правилна посока с това съм съгласен, но нека не забравяме че повечето от времето са в училище и нямаме контрол с каква пропаганда им пълнят главите, не можем да им избираме приятелите, наркотиците са навсякъде..
Нещата не са елементарни.. Аз знам вече няколко интересни и един трагичен случай в които родители емигранти са се принудили да се върнат или в Европа или в Латинска Америка защото децата им тук излезли тотално извън контрол.
На един аржентинец дори му застреляли сина преди няколко години. Той все още е тук и има друг син на около 10 години, но (с право) е параноичен и се е превърнал във "Control-Freak" .
А бе тъжна история.. Човека се е съсипал отвсякъде.
Както и да е, Не разбрах на Мексиканката дъщерите тук ли са учили в Католическо училище или в мексико?