Ако някой е получил писмото за виза тия дни, моля да сподели този факт, както и ме интересува датата на медицинските ви. Ние правихме медицински на 13-ти септември и миналата седмица от МОМ ми казаха че са одобрени във Виена и да чакаме писмото. Ама колко време ще го чакаме
Късмет на всички чакащи
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites
Мила пчеличке, ние направиме медицинските на 7.07.2004 и писмото за визи получихме на 23.09.2004. Прдполагам че най-рано ще имаш отговор в края на ноември.Търпение и без това вече е зима
Минахме медицинските на 20 август, досието ни беше заведено във Виена на 02 септември, писмо за визи получихме на 13 октомврир утре изпращаме паспортите....
Вчера получихме писмото!!!
малко инфо:
интервю на 23/04/2004
документи изпратени: беше някъде през май
медициски получихме на 11/08/2004
на 18/08 във Вита
и сега ПИСМОТО
ВАПРОСЧЕ:
Каква е цената с ЮПС че за ДХЛ ми искат 55лв за отиване на паспортите до Бук. и 129лв!! за връщане, кофти
poglejdaite ot vreme na vreme on-line statusa ako e stanal na sesision made !? neznam dali sum sponenaval ama moita viza doide i sled 2 sedmici stana DM a trqbvashe mai da e obratno ste doide ne se boite ot tuka natatuk poputen vqtur :}
Trankov patuva na vseki 2 sedmici do Bukuresht i sreshtu 80 lv. (obshto) nosi i vrashta pasportite kato proveriava dali vsichkata viza otpechatana v pasportite e viarna. Pravite mu palnomoshtno i choveka si varshi rabotata mnogo tochno.