MrGeek написа:
Ъъъъъ, в случая кои точно са расистите, щото "баровците" дето купонясват в комикса са жълти, а не бели?
То цвета се определя от това, че продукта е от царевица уж нали. Простотия, все едно да протестирам, че шоколада е само кафяв и почти няма бял...
Благодарение на параноичната либерастка политика Канада и САЩ се превръщат в тотално дисфункционални общества в които всеки може да се обиди от всичко.
Малкият миналата седмица научил в училище от учителя по Social Studies че термина man-made e sexist и че правилният термин бил "human made" , но това не е всичко. Като цяло английският бил сексистки език защото и безпорен пример за това била думата "History" защото коренът бил "His" ..
Сеа покрай хелоуийн много ги предупреждават за "cultural appropriation" ..
Трудна ми е за разбиране тази либерастка шизофренистка логика.. Проповядват "мултикултурализм" но се оплакват от "Културно присвояване"..
Олигуфренията е пълна..
правилно! Иначе ще се хъртнат филингите на други джендъри и ще останат без история...(то пък една история в Канада, мани мани...) ама лаф да става.
ivandaman написа:Малкият миналата седмица научил в училище от учителя по Social Studies че термина man-made e sexist и че правилният термин бил "human made" , но това не е всичко. Като цяло английският бил сексистки език защото и безпорен пример за това била думата "History" защото коренът бил "His" ..
Ми не е излъгал човека, това за езика си е вярно. Изтъква факти, а не предлага да се променя езика, или и фактите вече станаха “либерастки”.
prace написа: правилно! Иначе ще се хъртнат филингите на други джендъри и ще останат без история...(то пък една история в Канада, мани мани...) ама лаф да става.
Аз предпочитам да живея в държава, която може да се похвали с настоящето си, докато ти отиде в такава дето може да се хвали единствено с историята си ... всеки с разбиранията си. Друг е въпроса дали 500 години робство и впоследствие редовен избор на губещата страна във войни и в участието в геополитическо блокове наистина е за хвалене, ама лаф да става, както казваш.
It took less than six hours for Kellogg’s to apologize and admit it was wrong after a writer tweeted at the cereal company to say Corn Pops boxes were teaching kids racism by having the only brown character portrayed as a janitor.
“Kellogg is committed to diversity & inclusion. We did not intend to offend – we apologize,” the company tweeted back to Saladin Ahmed, a novelist and writer for Marvel Comics.
Ъъъъъ, в случая кои точно са расистите, щото "баровците" дето купонясват в комикса са жълти, а не бели?
Според мен е много реалистично, особено за нашия край: жълтите баровци стават все повече, докато тия дето чистят покрай магистралата са все кафяви. А белите вече са малцинство и irrelevant, затова ги няма в рекламата.
roumensp написа:[
Аз предпочитам да живея в държава, която може да се похвали с настоящето си, докато ти отиде в такава дето може да се хвали единствено с историята си ... всеки с разбиранията си. Друг е въпроса дали 500 години робство и впоследствие редовен избор на губещата страна във войни и в участието в геополитическо блокове наистина е за хвалене, ама лаф да става, както казваш.
Настоящето все още става.. Съгласен съм с това. А за близкото и по-далечно бъдеще какво ще кажеш??
Много от нещата от които "избягахме" от БГ устремително се засилват към Канада....
Настоящето все още става.. Съгласен съм с това. А за близкото и по-далечно бъдеще какво ще кажеш??
Много от нещата от които "избягахме" от БГ устремително се засилват към Канада....
Проблемите в двете държави нямат нищо общо помежду си. Канадските мога да ги преглътна доста по-лесно. Далечното бъдеще не го мисля, ‘щото няма да го видя, а детето ми има 3 гражданства и сам ще може да си реши кои неща по му понасят.
А бе то и аз се успокоявам със същото че няма да видя далечното бъдеще въпреки че имаме доста показателно "снийк привю" какво ни чака. И моят син както знаеш има 3 гражданства, и да кажем за нашите деца "опции много".. Ама за потомоците на тези които са построили тази държава и на които предците им са се борили във войни и са си жертвали живота за да я построят тази Канада, какви са техните опции.. Преместване във все по-източни преградия докато накрая няма къде да се местят вече?? Не знам дали гледа преди няколко дни как от ЦБЦ гордо анализираха резултатите от последният сенсус.. Бъдещето на Канада е афро-азиатско-арабско.. Чудесна переспектива, няма що.
Друг е въпроса дали 500 години робство и впоследствие редовен избор на губещата страна във войни и в участието в геополитическо блокове наистина е за хвалене, ама лаф да става, както казваш.
Имало едно време един Йеромонах, който се казвал Паисий. През 1762 година той написал една книга за българите, които се срамували от историята си..Хубаво е да я прочетеш, Руменчо. Ако не ти се отдава четенето, не се притеснявай - тази книга не е написана за Кириак Стефчовци....
Аз не съм бягал за разлика от теб.
Преместил съм се и не съм лъгал, че ме гонят.
Проблема ти с "бягането" е, че не можеш да избягаш от себе си и затова все космоса ще ти пречи.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Проблема ти с "бягането" е, че не можеш да избягаш от себе си и затова все космоса ще ти пречи.
Не, ти си почувствал внезапна любов в сърцето си по Канада и си заминал там......
Тцъ.
Преместих се заради работата. Също като майка ми и баща ми преди 50 и кусур години. Твойте родители също са се преместили от село в 9-ти картофен пояс ... пардон Люлин
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ivan1007 написа:
Някой да те е питал нещо теб бай Йоване..? Въпроса ми беше към Румен (Ако случайно не си забелязъл) Ти кво се вреш на всяко гърне меродия?
Но това са тънки детайли за един хейтърски мозък, както би казал Жорката.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
agent Ozo написа:Абе едно е да мигрираш и друго е да емигрираш. При това, второто задължително придружено с плюене по родината и метани пред приелата те държава.
Но това са тънки детайли за един хейтърски мозък, както би казал Жорката.
Aми? Тц! В твоя случай няма разлика. И да мигрираш и да емигрираш, все за нищо не чиниш. Само че в първия случай никой нищо не дава наготово, затова си се минАл така лошо.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''