Rosi i Bobi-SUPER polezni hora

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
stoyan

Мнение от stoyan »

Здравейте и от нас Стоян и Камелия какво може да добавим още: Наздраве за вас :beer: :beer: :beer: :beer: и за всички кандидат- емигранти за Канада.
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Искаме и ние да се присъединим към хубавите думи, отправени към Роси и Боби.
:lol: :lol: :lol: Наистина сте страхотни. Дай боже повече такива българи да се раждат и така отзивчиво да помагат.
:oops: Много успехи и късмет и скорошно получаване на заветните визи. :P :oops: :lol:
Аватар
miloto
Обратна връзка:

ehhhh

Мнение от miloto »

Da Bobi&Rosi naistina sa strahotno hora i az mnogo se radvam, che stanahme blizki priateli. Oshte poveche shte se radvam da gi vidia mnogo skoro, tuk v Montreal, zashtoto mnogo mi lipsvat.

Pojelavam vi ot vse sartce mnogo kasmet i dano skoro se pohvalite s polucheni vizi.

Tceluvki :lol:
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Emi

Мнение от Emi »

Rosi i Bobi,
Ne sum vi zasichala v chata na foryma,i ne vi poznavam /samo zadochno ot postingite/,no i azmislia che naistina ste strahotni.
Niakolko dena sednah i prochetoh vsichko koeto e pisano ot vas.V tova chislo za interwuiot,za dok.,i t.n
Moga da kaja samo edno Goliamo Blagodaria!!

Emi
Dobrotatat shte spasi sveta.
Dno ima poveche kato vas
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Толкова много хубави отзиви за нас! Направо не можем да се нарадваме… Че и бузите ни не смогват да спрат да горят и червенеят :-) Трогнахте ни много, приятели. Благодарим ви за милите думи!

На последната среща в Баба Яга в петък ни побъзикаха малко по въпроса… нали Silver ни е окачествил като "полезни", та оттам - полезните, полезните - вече си имаме нови партизански имена - вместо Роси и Боби ни прекръстиха на Пол и Поли (и двете съкращения от "полезни"). Наздраве на кръстниците и да стягат по една кърпа за церемонията по кръщаването другия петък! От мен фризьорската ножица да ни отрежете по кичурче коса ;-)

Поздрави от нас!

Роси
Аватар
dobri4uk

mmmmm daaaa

Мнение от dobri4uk »

Присъидинявам се към мнението на "колегите"! Отзивчивостта им ми помогна и на мен ! Дори на моменти може би съм бил и досаден , защото ми беше по-лесно да питам Роси отколкото да чета във форума :wink: Сега ако ме питаш по-добре да чета във форума, а и тези срещи в петък са именно за това!

Като натрупат и повечко житейски опит ще разберат доколко и кога една шега е уместна въпреки,че е доронамерена!

Да сте живи и сте здрави :beer:

В повечето време съм си Добричък :wink:
Аватар
dobri4uk

mmmmm daaaa

Мнение от dobri4uk »

Присъидинявам се към мнението на "колегите"! Отзивчивостта им ми помогна и на мен ! Дори на моменти може би съм бил и досаден , защото ми беше по-лесно да питам Роси отколкото да чета във форума :wink: Сега ако ме питаш по-добре да чета във форума, а и тези срещи в петък са именно за това!

Като натрупат и повечко житейски опит ще разберат доколко и кога една шега е уместна въпреки,че е доронамерена!

Да сте живи и сте здрави :beer:

В повечето време съм си Добричък :wink:
Заключено