Искаме и ние да се присъединим към хубавите думи, отправени към Роси и Боби. Наистина сте страхотни. Дай боже повече такива българи да се раждат и така отзивчиво да помагат. Много успехи и късмет и скорошно получаване на заветните визи.
Da Bobi&Rosi naistina sa strahotno hora i az mnogo se radvam, che stanahme blizki priateli. Oshte poveche shte se radvam da gi vidia mnogo skoro, tuk v Montreal, zashtoto mnogo mi lipsvat.
Pojelavam vi ot vse sartce mnogo kasmet i dano skoro se pohvalite s polucheni vizi.
Tceluvki
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Rosi i Bobi,
Ne sum vi zasichala v chata na foryma,i ne vi poznavam /samo zadochno ot postingite/,no i azmislia che naistina ste strahotni.
Niakolko dena sednah i prochetoh vsichko koeto e pisano ot vas.V tova chislo za interwuiot,za dok.,i t.n
Moga da kaja samo edno Goliamo Blagodaria!!
Emi
Dobrotatat shte spasi sveta.
Dno ima poveche kato vas
Толкова много хубави отзиви за нас! Направо не можем да се нарадваме… Че и бузите ни не смогват да спрат да горят и червенеят Трогнахте ни много, приятели. Благодарим ви за милите думи!
На последната среща в Баба Яга в петък ни побъзикаха малко по въпроса… нали Silver ни е окачествил като "полезни", та оттам - полезните, полезните - вече си имаме нови партизански имена - вместо Роси и Боби ни прекръстиха на Пол и Поли (и двете съкращения от "полезни"). Наздраве на кръстниците и да стягат по една кърпа за церемонията по кръщаването другия петък! От мен фризьорската ножица да ни отрежете по кичурче коса
Присъидинявам се към мнението на "колегите"! Отзивчивостта им ми помогна и на мен ! Дори на моменти може би съм бил и досаден , защото ми беше по-лесно да питам Роси отколкото да чета във форума Сега ако ме питаш по-добре да чета във форума, а и тези срещи в петък са именно за това!
Като натрупат и повечко житейски опит ще разберат доколко и кога една шега е уместна въпреки,че е доронамерена!
Присъидинявам се към мнението на "колегите"! Отзивчивостта им ми помогна и на мен ! Дори на моменти може би съм бил и досаден , защото ми беше по-лесно да питам Роси отколкото да чета във форума Сега ако ме питаш по-добре да чета във форума, а и тези срещи в петък са именно за това!
Като натрупат и повечко житейски опит ще разберат доколко и кога една шега е уместна въпреки,че е доронамерена!