Агенти за самолетни билети ???
Агенти за самолетни билети ???
Здравейте ,
моля посочете телефон на някои от българските агенти за продажба на самолетни билети до България. Координатите на Ева Асланян и Виолета са ми известни , моля посочете други !
Благодаря на всички !
моля посочете телефон на някои от българските агенти за продажба на самолетни билети до България. Координатите на Ева Асланян и Виолета са ми известни , моля посочете други !
Благодаря на всички !
- roumensp
Re: Агенти за самолетни билети ???
Не-българските агенти не продават ли самолетни билети до България ?
konstanta написа:Здравейте ,
Благодаря на всички !
Google flight Canada
Научих го от местен, който определено обикаля по света.
Препраща към превозвача директно, разбира се, има и оферти от агенти.
Момчето ме посъветва да НЕ гледам офертите през агенти.
Никога не забравяйте, че българин или не, агентът е едно допълнително звено, което добавя стойност.
Моите уважения към всички, но не бих си купила билети през агент.
Никога няма да забравя офертите на българка, бивша стюардеса, от Варна (не й помня името, иначе шях да го споделя с голяма охота), когато си търсехме билети за първото пътуване. Може би съм й се струвала много боса, каквато си и бях де, та ми предложи такива цени, че сигурно комисионната й щеше да е повече от билета.
Правило номер едно в живота-вода се пие от извора, бутилката винаги струва допълнително и никога не ти осигурява качеството на директната консумация.
Добре дошли сте да го коментирате както ви харесва.
DCS-Виена-23.05.2011г.
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
Информацията струва пари, ако си добре информиран, агент не може да ате прецака. Ще дам примери, при които агента е нужен, търсил съм билет за определена дата, обаче струва да речем 1500 вместо 1000, колкото струва например след три дена. Звъня си на агента и му казвам че има билети за 1000 обаче датата не ме устройва много, и той ми осигурява билет за моята дата по евтината цена. Номера е там, че агенциите изкупуват билети и ги препродават после. Затова ти не ги виждаш през различните сайтове. Майка ми ще идва сама, само агента има необходимия опит да ми каже през коя летище ще се направи по-лесно смяната. Ше пътуваш на юг например, избрал си си хотел, звънеш на агента си и той те светва че тоя хотел не става. Това са все неща, с които един опитен и свестен агент може да ти бъде от полза. Моят съвет е да ибягвате Ева и Вили Сумина, това от личен опит.J&V написа:konstanta написа:Здравейте ,
Благодаря на всички !
Google flight Canada
Научих го от местен, който определено обикаля по света.
Препраща към превозвача директно, разбира се, има и оферти от агенти.
Момчето ме посъветва да НЕ гледам офертите през агенти.
Никога не забравяйте, че българин или не, агентът е едно допълнително звено, което добавя стойност.
Моите уважения към всички, но не бих си купила билети през агент.
Никога няма да забравя офертите на българка, бивша стюардеса, от Варна (не й помня името, иначе шях да го споделя с голяма охота), когато си търсехме билети за първото пътуване. Може би съм й се струвала много боса, каквато си и бях де, та ми предложи такива цени, че сигурно комисионната й щеше да е повече от билета.
Правило номер едно в живота-вода се пие от извора, бутилката винаги струва допълнително и никога не ти осигурява качеството на директната консумация.
Добре дошли сте да го коментирате както ви харесва.
- roumensp
И за какво ти е мнението на един човек, след като в Интернет сигурно има стотици review-та за същия хотел ? Агент може би е добре за хора, които нямат достатъчно умения сами да изравят достатъчно информация от Интернет и може и да ти спести време, но не трябва да се забравя, че всички от тоя бранш (риалтъри, рекруитери, мортгидж-брокери, travel agents) не работят просто на ползу роду и също трябва да печелят отнякъде ... демек няма безплатен обяд.IFF написа:Ше пътуваш на юг например, избрал си си хотел, звънеш на агента си и той те светва че тоя хотел не става.
- klisurov
- Обратна връзка:
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Не е толкова просто, и аз ги чета ревютата, ама после като отидеш и започват изненадите. Има много фалшиви ревюта, не винаги е лесно да пресееш плявата. На мене моят агент винаги ми е вземал точно на цената, която съм си намирал по сайтовете. Явно си взимат комисионата от продавача.roumensp написа:И за какво ти е мнението на един човек, след като в Интернет сигурно има стотици review-та за същия хотел ? Агент може би е добре за хора, които нямат достатъчно умения сами да изравят достатъчно информация от Интернет и може и да ти спести време, но не трябва да се забравя, че всички от тоя бранш (риалтъри, рекруитери, мортгидж-брокери, travel agents) не работят просто на ползу роду и също трябва да печелят отнякъде ... демек няма безплатен обяд.IFF написа:Ше пътуваш на юг например, избрал си си хотел, звънеш на агента си и той те светва че тоя хотел не става.
Подкрепям с две ръцеklisurov написа:Виолета Димитрова:
+1-514-784-2522
+1-514-358-3201
https://www.visiontravel.ca/violetadimitrova/fr"

Аз купувам през интернет обикновено , но тази година взехме през Виолета Димитрова, даде ни по добра цена от тази на сайтовете.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
И колко по-добри цени ви е дала? Ние купуваме билетите всяка година директно от КЛМ през януарските намаления за пътуване през Юни и сме искали цени за същото и от Виолета. Давала ни е $50-100 повече на билет. Несравнимо е удобството да ми се предостави информация за всички полети по дни и часове онлайн за да избера комбинация и места в самолетите които ме устройват не само като най-добра цена. Това при агент досега не съм получавал никога.
Аз обикновено купувам билетите в края на януари, но тази се бях отказала да ходя и когато плановете се промениха март вече нямаше по интернет изгодни оферти със само едно прехвърляне или с престой под 3 часа. Тя ни даде билети с около 300 общо по малко и по кратък престой отколкото аз намирах по сайтовете. Гледам поне 10 сайта паралелно. . Аз обикновено икам да лятя с определена авио компания , възможно с най кратък престой и конкретни дни на тръгване и пристигане ( винаги по време на конструктивната отпуска), местата да са по напред. То за съответната дата с една определена авио комапния нямаш кой знае какъв избор на презокеанския полет. Аз не казвам на агента търси ми би билет, аз си имам имам дати , часове и полети и ме интересува само цената. Както вече казах от много години не сме взимали билети от агент, тази година е изключение.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
Така и предположих. По-добри цени агента може да даде само спрямо нормалните високи цени на авиокомпаниите, но когато човек си взима билетите онлайн по време на промоциите може дори да получи и по-добри цени, а и избора на места в самолетите на КЛМ купени през Януари за лятото е най-голям.
Тази година купувал ли си билети, защото януари нямаше намаления както предните години.yahoo написа:Така и предположих. По-добри цени агента може да даде само спрямо нормалните високи цени на авиокомпаниите, но когато човек си взима билетите онлайн по време на промоциите може дори да получи и по-добри цени, а и избора на места в самолетите на КЛМ купени през Януари за лятото е най-голям.
Миналата година цените на полетите към Европа бяха абсолютния минимум, който някога съм виждал.
За полети през юни месец 2016 платих $720 CAD Торонто - Букурещ, билети намерени през онлайн търсачка и резервиран през онлайн агенция, полети с КЛМ и Алиталия.
Какво цени ви дадоха агентите, които не са онлайн?
За полети през юни месец 2016 платих $720 CAD Торонто - Букурещ, билети намерени през онлайн търсачка и резервиран през онлайн агенция, полети с КЛМ и Алиталия.
Какво цени ви дадоха агентите, които не са онлайн?
Bulgayrian
https://www.expedia.ca/MobileHotel"
Така ли вече почнахте да си рекламирате агенциите бе, какво ще прави Коко със раздел "обяви" ?
Така ли вече почнахте да си рекламирате агенциите бе, какво ще прави Коко със раздел "обяви" ?

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев