optics написа:Kan_Tangra написа:Да, де, но има разлика дали роднините ти живеят в Бургас или Перник или Люлин 14.
Нещо пак не се разбираме. Каква разлика??? Какво се опитваш да кажеш с половин уста?
Аз ти говоря за хора които живеят в България. Някои от тях ходят на море в България, други ходят на море в Гърция, трети не ходят въобще. Никой от тях няма роднини които да живеят на морето така че това не е фактор. (Ако намекваш че се ходи там заради роднините - къде от любов, къде за да далаверата).
Не знам толкова очевидни неща как не можеш да схванеш.
Да речем, че обсъждаме транспорта.
Ти ми казваш, имам хора, които взимат под наем лимузини, други ползват автобус, а трети вървят пеш.
Аз казвам, не е зле да вземеш под наем лимузина, но не ме кефи да е през цялото време. При положение, че си имам собствена никак не лоша кола (близка до лимузината). Може и да рентна някоя, но ей така, не за да се придвижа, а за да опитам нещо различно.
Ти ми казваш, какви са тия недомлъвки, хората, за които говоря, нямат собствена кола, и някои от тях рентват лимузина, други вървят пеш.
Е, има ли изобщо някаква логика?
Нали това е точно моята теза! Щом като си нямат собствена кола, им остава свободата на избора или да си рентват, или да вървят пеш.
На мен пък ми остава избора, и да карам собствена кола.
В крайна сметка има ли някой, който да е ходил по плажовете на Дюните, Каваци, Змийския остров, че да ги сравнява, или сте ходили само по претъпканите места за заблудени бели туристи от сорта на Дружба и Слънчев Бряг.
То по тая логика и аз мога да сравнявам Нунавут и да слагам под общ знаменател цяла Канада.
Както например Ванкувър е в порядъци по-добре, дали няма плажове в България, които са в порядъци по-добри? Само дето не сте ходили там.