tsena bilet BG->CA=425 EURO, a Ca->BG
tsena bilet BG->CA=425 EURO, a Ca->BG
Zdraveite,
naskoro pristignah v dalgoochakvanata zemia otvad okeana, v proslovutia grad Montreal. Niama da go opisvam, zashtoto niama smisal.
Vaprosat mi e sledniat: tsenata na bileta BG -> Ca beshe 425 EURO s Lufthansa.
Tuk za obratnata posoka Ca -> BG mi kazaha ot Lufthansa 3625 CAD!!!
Tolkova li e skapo naistina???
Blagodaria predvaritelno.
naskoro pristignah v dalgoochakvanata zemia otvad okeana, v proslovutia grad Montreal. Niama da go opisvam, zashtoto niama smisal.
Vaprosat mi e sledniat: tsenata na bileta BG -> Ca beshe 425 EURO s Lufthansa.
Blagodaria predvaritelno.
- Rainmaker
Re: tsena bilet BG->CA=425 EURO, a Ca->BG
ne bi triabvalo da imash problem da si vzemesh dvuposochen bilet ot mtl za 800 900 CAD.miki написа:Vaprosat mi e sledniat: tsenata na bileta BG -> Ca beshe 425 EURO s Lufthansa.
osven ako taia cena ne e last minute ili za putuvane navruh koleda
nai-verioiatno ne si pital na pravilnoto miasto
не се шашкай. на мен от София като идвах насам (2003, февруари-март) от същата тази компания ми казаха подобна цена.
аз също не можах да повярвам и им викам - ама аз не ща да купувам акции на Луфтханза, а само билет. не, толко си било.
тогава им рекох, че ще им дам толко пари само ако ми дадат да покарам самолета.. ама не се съгласиха..
та така..после за 440 американски пари с ЛОТ си намерих место.
един колага скоро си беше за БГ от торонто. двупосочен мисля му излезе към хиляда и нещо канадски долара.
аз също не можах да повярвам и им викам - ама аз не ща да купувам акции на Луфтханза, а само билет. не, толко си било.
тогава им рекох, че ще им дам толко пари само ако ми дадат да покарам самолета.. ама не се съгласиха..
та така..после за 440 американски пари с ЛОТ си намерих место.
един колага скоро си беше за БГ от торонто. двупосочен мисля му излезе към хиляда и нещо канадски долара.
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
I believe I'll have another drink.
Re: tsena bilet BG->CA=425 EURO, a Ca->BG
Последно промяна от sub0 на Пет Окт 29, 2004 11:35 am, променено общо 1 път.
Svarji se s balgarskite dealerki.
Onzi den kupih ot Zara, njakoi pusna nomerat i bilet za BG. Tzenata s KML e samo 765 CAD (ednoposochen), no sas sigurnost dvuposochen shte e ne poveche ot 1000 CAD po tova vreme na godinata.
Zara ot Mtrl e mnogo ekspeditivna i mnogo tochna. Predi 2 dni sletobeda napravihme rezertziite i dneska veche e pristignal biletat po poshtata ot Mtrl do Ottawa.
Emailat i e: pentatourzara@hotmail.com
514 288 0830
514 288 0835
514 288 0842
Preporachvam Vi ja nai-sardechno.
J.
Zara ot Mtrl e mnogo ekspeditivna i mnogo tochna. Predi 2 dni sletobeda napravihme rezertziite i dneska veche e pristignal biletat po poshtata ot Mtrl do Ottawa.
Emailat i e: pentatourzara@hotmail.com
514 288 0830
514 288 0835
514 288 0842
Preporachvam Vi ja nai-sardechno.
J.