Аз я пия. Обичам пресни бактерии.myhata II написа: Да ти е сладко , а за водата в Торонто, от години никой не я пие заради някаква бактерия
Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- roumensp
То в България нали всичко е еко и ядат най-щастливите прасета и домати, директно от село, та затова life expectancy e 8 години по-малко от Канада:speedy написа:Аз я пия. Обичам пресни бактерии.myhata II написа: Да ти е сладко , а за водата в Торонто, от години никой не я пие заради някаква бактерия
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... expectancy"
Представям си каква щеше да е разликата, ако сутрин не закусвахме ГМО с препечени филии и не пиехме бацили.

ПП
Иначе и аз като Спиди обичам пресни бактерии, че дори си и плащам за едни:

"
това със сатенените прашки ли го пиеш ?
Спиди обича и други пресни неща примерно като изварка и синьо сирене
Спиди обича и други пресни неща примерно като изварка и синьо сирене

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Това го пия с прашките на Бистра.
Ти кажи чичо Гошо да не е умрял от натравяне с пуешко, нещо не го споменаваш напоследък ?

Ти кажи чичо Гошо да не е умрял от натравяне с пуешко, нещо не го споменаваш напоследък ?

roumensp написа:Това го пия с прашките на Бистра.![]()
много си е добре човека, твоя Гошо от форума ли е , или или и ти няма с кого да си пиеш ракията като повечето нещастници тука ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Аз си пия виното с жената, муха, тя се бара разбирач и го купува, а ракия не пиех дори и в България, бях по водка и джин навремето.myhata II написа:roumensp написа:Това го пия с прашките на Бистра.![]()
много си е добре човека, твоя Гошо от форума ли е , или или и ти няма с кого да си пиеш ракията като повечето нещастници тука ?
Тц, синьото сирене го предпочитам по-старо.myhata II написа: Спиди обича и други пресни неща примерно като изварка и синьо сирене
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Именно, за това говорех по-горе, както винаги Павка право в целта, за останалите без коментар, изтървана работа и лицемерност, в стил по-близко било до щатите:)Павел написа:Да харесваш всички е повече от абсурдно, освен ако не си политикroumensp написа:Аз никога не съм твърдял, че харесвам еднакво всички раси, националности и религи (особено една). Но и никога не съм имал абсурдната и неподкрепена с нищо идея, че българите сме нещо повече от китайците или мексиканците (примерно). А в някои европейски държави именно нас ни считат, че сме тия, които ги "циганизираме".Павел написа:Не е нужно да се оправдаваш за нищо - само си признай, че си хипокрит. Аз в щатите живях в Брентууд, не в Ингълууд и си останах си необогатен- една чалма или китаец не срещнах, а единственият черен беше О Джей, ама и той по едно време изчезна, след като закла бившата си жена и приятеля и
Моите колеги винаги са били имигранти в по-голямата си част, а в момента сигурно са едно 90%. Не е нужно да ги харесвам всички, а да се разбирам с тях, за да мога успешно да си върша работата и отдавна не ми прави впечатление кой откъде е и колко е мургав или не. И като знам какви колеги и шефове съм имал в БГ, работата заедно с китайци вместо с българи наистина се явява един вид "богатство".Така и не разбрах, как различните раси те обогатяват - дай конкретен пример (китайската кухня не се брои - тя може да се прави и от бели
- типичен пример е Брентуудския Чин Чин - най-чистия и приятен китайски ресторант, в който някога съм влизал няколко стотин пъти
- намира се само на 7 минути от Гети музея, който ти посети по-лани.
Само безмозъчен, някой с адженда или психопата Сорос може да подкрепя утопията за масовата интеграция. Ако такава беше възможна и най вече ЖЕЛАНА, нямаше да има обособени квартали-градове като Ричмънд, където 90% от надписите на магазините са на китайски и страта събранията се водят на китайски език, или Съри с чалмите, потурите и бурките, или европейските гета-котила на арабски терористи, или искането за подмяна на конституцията с шария. Не се интегрира туй що не подлежи на интеграция.
- optics
- Модератор
roumensp написа:"България - първа ядрена сила на Балканите!"
- лозунг в сградата на ВиК Хасково
Чувам че продавали и уранжада ...

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
А как се чувстват хората от Хасково?
todor73 написа:....
....
Именно, за това говорех по-горе, както винаги Павка право в целта, за останалите без коментар, изтървана работа и лицемерност, в стил по-близко било до щатите:)
С уважение към спорещите ,това явление за приобщаването и интеграцията на различните раси би могло да се нарече "Калифорникация".както е изписано по-долу....За расизмът и национализмът,кое е по-поносимо в отношенията в обществата? Струва си да се помисли!
Ал.Македонски след завоеванията си например е заповядал на всички свои "поданици" да смятат за свое отечество целият свят! Това същото се вижда претворено в САЩ-там всички са американци!
В една статия, излъчена по Дойче Веле и публикувана под името “Калифорникация” авторът, Тимоти Гартън Аш, не крие радостта си при вида на смесицата от раси, която представляват студентите на един калифорнийски университет. Алфред Розенберг, главният идеолог на нацисткото расово учение би умрял отново, казва той, ако видеше как бъдещето се е подиграло с неговите мечти за чиста раса. За Аш това смесване е “експеримент по създаването на един нов човек” който е алтернатива на досегашното “претопяване” на прииждащите емигранти и приспособяването им към господствуващата англофонна култура.
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
-
Интересна статия.Често си мисля,че ислямът се превръща в ,,обща нация,,.В него има от всички раси,които са под една шапка(чалма) а останалите религии са по-долните нации!
Много простотии трябва да напишеш в форума, за да ме убедиш, че канадския климат е по-добър от Българския...Един ден сняг през април няма да ти е достатъчен..pumpy написа:Е как "е и"
Нали зимата е проблема, точно бяха излезли пресните домати и чушки на пазара и сняг, като в Канада през Април. Нещо замлъкнаха фанфарите....
Последното нещо с което може да се похвалиш в Канада е климата.
- roumensp
И в християнството има, пък и между раса и религия няма особена връзка. Комунягите бяха прави поне за едно нещо, че религията е опиум за народите.Странджата написа:Интересна статия.Често си мисля,че ислямът се превръща в ,,обща нация,,.В него има от всички раси,които са под една шапка(чалма) а останалите религии са по-долните нации!
-
В християнството има,но църкви в Саудитска Арабия няма никога да има,за разлика от който се сетиш европейски град.В Египет има много църкви,но ислямската нация се старае да намаляват,намаляват...докато стигнат до пирамидите!roumensp написа:И в християнството има, пък и между раса и религия няма особена връзка. Комунягите бяха прави поне за едно нещо, че религията е опиум за народите.Странджата написа:Интересна статия.Често си мисля,че ислямът се превръща в ,,обща нация,,.В него има от всички раси,които са под една шапка(чалма) а останалите религии са по-долните нации!