Трък драйвър клас 1
Трък драйвър клас 1
Търся Шофьори клас 1 (желателно е да имат опит 6 месеца).
Пътува се основно от Монреал до Калифорния.
Гарантирани 19 000 мили/месечно.
За повече информация - тел: 514-245-3099.
Пътува се основно от Монреал до Калифорния.
Гарантирани 19 000 мили/месечно.
За повече информация - тел: 514-245-3099.
Re: Трък драйвър клас 1
Айде пак полувинчати обяви.
Тия 6 месеца опит по колко цента ще са на миля?
А ако са повече от 6 например?
А преди да почне да се плаща колко чека ще се задържат?
И колко се плащат следните параметри:
1.) Layover
2.) Delivery/PickUp
3.) Every Cross Border
4.) Cell phone using
5.) Les 400 miles
6.) Load & unload truck in MTR - OWNER
1.) Layover
2.) Delivery/PickUp
3.) Every Cross Border
4.) Cell phone using
5.) Les 400 miles
Не е нужно да прекараме 5 години по коридорите на ВУЗ-а за да разберем, че сметките се плащат с пари!
Абе не ми е работа, но каква е тази история с плащането за да си ползваш телефона ?
Компанията ти пла6та допълнително за това 4е ползва6 телефона си в УСА.pumpy написа:Абе не ми е работа, но каква е тази история с плащането за да си ползваш телефона ?
Няма да ти отговори, но ако иска6 можем да си отворим отделна тема и да споделяме опит, информация, пъти6та, снимки, видео, етц....KamPomme написа:Айде пак полувинчати обяви.
1.) Layover
2.) Delivery/PickUp
3.) Every Cross Border
4.) Cell phone using
5.) Les 400 miles
Това прави при 23 дена работни в месеца средна скорост 110 km/h от по 12 часа каране, тоест или е нереално, или е на тима от 2-ма водачи общо...Гарантирани 19 000 мили/месечно.
Embrace your climate change!
Това е за тийм. Как се прави Монреал - Калифорния - Монреал за 70 часа он дюти7George написа:Това прави при 23 дена работни в месеца средна скорост 110 km/h от по 12 часа каране, тоест или е нереално, или е на тима от 2-ма водачи общо...Гарантирани 19 000 мили/месечно.

Джордж, ти тръкър ли си?
- optics
- Модератор
А то налага ли се да говориш по телефона служебно или е нещо като бонус който се е наложил като задължителен?fighter написа:Компанията ти пла6та допълнително за това 4е ползва6 телефона си в УСА.pumpy написа:Абе не ми е работа, но каква е тази история с плащането за да си ползваш телефона ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
О, да, с диспечерите, с клиентите. Трябва да имаш връзка със света непрекъснато, и трябва да знаеш къде си, коя магистрала, кой майл маркър, кой град или село.optics написа:А то налага ли се да говориш по телефона служебно или е нещо като бонус който се е наложил като задължителен?fighter написа:Компанията ти пла6та допълнително за това 4е ползва6 телефона си в УСА.pumpy написа:Абе не ми е работа, но каква е тази история с плащането за да си ползваш телефона ?
Ми ето:fighter написа:Няма да ти отговори, но ако иска6 можем да си отворим отделна тема и да споделяме опит, информация, пъти6та, снимки, видео, етц....
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 19&t=49934"
Не е нужно да прекараме 5 години по коридорите на ВУЗ-а за да разберем, че сметките се плащат с пари!
Аз правя по толкова даже и повече. Да в тим е.7George написа:Това прави при 23 дена работни в месеца средна скорост 110 km/h от по 12 часа каране, тоест или е нереално, или е на тима от 2-ма водачи общо...Гарантирани 19 000 мили/месечно.
А за работни дни - забрави. Всеки шофьор е фирма. Виж линка по-горе.
бе кво се оплаквате от парите,аз преди 10 год почнах в интермарк на 17 цента на миля/калифорния/
колегите с 2 години стаж и + във фирмата вземаха по 22ц
въртяхме по 22-23К мили на месец тим,3 курса и 1/2 задължителни минимум на месец.ко направиш по малко те гонят или ти дават 10 стопа СФ ерия следващия курс да ти дойде акъла
колегите с 2 години стаж и + във фирмата вземаха по 22ц
въртяхме по 22-23К мили на месец тим,3 курса и 1/2 задължителни минимум на месец.ко направиш по малко те гонят или ти дават 10 стопа СФ ерия следващия курс да ти дойде акъла

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Батка, я кажи, че съм любопитен:
когато сте в тийм, как се кара и как се почива. Или се редувате зад геврека, така, че машината да се върти 24 часа ?
Нали и аз се интересувах от тази професия, но пусто си намерих работа да слугувам на виетнамките, та ми се разминаха милите зад геврека, но после си наваксах с практиката на север
когато сте в тийм, как се кара и как се почива. Или се редувате зад геврека, така, че машината да се върти 24 часа ?
Нали и аз се интересувах от тази професия, но пусто си намерих работа да слугувам на виетнамките, та ми се разминаха милите зад геврека, но после си наваксах с практиката на север

pumpy написа:Батка, я кажи, че съм любопитен:
11 часа плътно единия,после 11 другия според УС регламента.2 часа до 24 за денонощието минават в смяна и зареждане на гориво по трък стоповете
вече на терен в крайна точка калифорния графиците тотално се объркват и става една каша,кой спал кой ял и двамата обикновенно са на работа докато най накрая се измъкнеш с товара и пак влизаш в регулярната схема
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
утрепия !Pavel M написа:pumpy написа:Батка, я кажи, че съм любопитен:
11 часа плътно единия,после 11 другия според УС регламента.2 часа до 24 за денонощието минават в смяна и зареждане на гориво по трък стоповете
вече на терен в крайна точка калифорния графиците тотално се объркват и става една каша,кой спал кой ял и двамата обикновенно са на работа докато най накрая се измъкнеш с товара и пак влизаш в регулярната схема

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев