Predi vreme imah incident s kolata.Biah parkiral i edno kopele indiansko me zakachi otpred.Izkarti mi broniata,schupi fara i migacha i odraska kalnika.Razmenihme si dannite,kakto si mu e reda i koi otkade e.
Pri praveneto na zastrahovkata reshih da izbera taka polica,pri koiato se plashta 200 CAD deductible.Kogato si poluchih pismoto ot zastrahovatelnata kompania razbrah,che sa me ocenili 50% responsible za incidenta.Po neznaini ot men prichini.Kogato govorih s kolegi razbrah,che tova bilo normalna praktika.Vinagi,kogato ima incident s parkirala kola vinata e 50/50.Ne moga da vi kaja zashto.Iavno taka e po-lesno.
Tai kato sam 50% responsible platih polovinata na tia 200 CAD deductible.
Predi niakolko dena poluchavam pismo ot zastrahovatelite,che tai kato sam 50% ili poveche responsible za vaprosnia incident triabva da platia 200 CAD za tova,che sam prichinil incident.Znachi 200 CAD,ako tova ti e prav incident,400 CAD za vtori,800 CAD za treti i 1200 CAD za vseki sledvasht.
Zvaniah na adjuster-a v zastahovatelnata kompania,no momicheto reshilo da si vzeme otpuschica.Iavno e umoreno deteto ot sedene na biuroto po cial den.
Prosto poludiah kato poluchih tova pismo.Nai-skapanoto e,che ne moga da napravia nishto.
Skoro govorih s edin priatel ot Toronto.Na nego mu otkradnali kolata.Sled niakolko dena se obadili ot policiata da otide da si pribere kolata.Kato otishal v MVR-to mu servirali,che triabva da plati 160 CAD za towing-a.
Aide sega kajete koi sa mutrite v Canada.