Шофьори клас 1

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Заключено
valerimd

Шофьори клас 1

Мнение от valerimd »

Търсим шофьори клас 1 за работа в транспортна фирма. Желателно с опит.
(514)621-9039
Валери
valerimd

Re: Шофьори клас 1

Мнение от valerimd »

Пътува се от Монреал до Калифорния, в тим. 44 цента на миля (на старт, с опит).
За повече инфо (514)621-9039.
newcomer

Мнение от newcomer »

valerimd написа:Пътува се от Монреал до Калифорния, в тим. 44 цента на миля (на старт, с опит).
За повече инфо (514)621-9039.
:y: добре плащат
навремето/преди 7 год/ почнах на 34 ц при същите условия,с опит без опит толкова даваха при започване и вдигаха с 2 цента на всеки 6 месеца
явно вашата фирма не е полско-руска :D
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
valerimd

Мнение от valerimd »

ИВАЛЕХ Квебек инк.
Аватар
KamPomme

Мнение от KamPomme »

Чакай сега 44 цента в тим при това с опит ..... това къде го има.
тоест на човек прави 22 цента на миля. Да не сме 2003-та че да даваш толкова.
Освен това плащаш ли layover-а и колко? Колко плащаш за едно разтоварване/товарене? Колко даваш за минаване на граница? Колко даваш за използване на личния телефон? Кой разтоварва и товари в Монреал? Колко плащаш ако не по вина на шофьора не се минат 400 мили за дена в смяната му?
И НАЙ-ВАЖНОТО КОЕТИ ПОЧТИ НИКОГА НЕ СЕ КАЗВА - КОЛКО ЧЕКА ЗАДЪРЖАШ ПРЕДИ ДА ПОЧНЕШ ДА ПЛАЩАШ?

Ето една листа всеки заинтересуван като отива на такава работа да си прави сметка:

1.) Layover - 120.00 $
2.) Delivery/PickUp - 30.00 $ each
3.) Every Cross Border - 25.00 $
4.) Cell phone using - 20.00 $
5.) Les 400 miles - 75.00 $
6.) Load & unload truck in MTR - OWNER

Обикновенно чековете които се задържат от фирмата преди да започне да се плаща са 3-4 или казано иначе бъхтиш цял месец та и почече и накрая след 5 тия курс получаваш парите за първия.
Освен това този тънък момент дава опцията на човека за когото работиш да ти удържа пари за каквото му скимне и когато си поиска. А на края ако решиш да напуснеш може последните 1-2 да не си ги получиш.
После ходи и се разправяй в Cour des petites créances.

Та всеки на тая база да знае какво да пита че много са изненадите и при това след като се е почнало да се работи и все в БГ фирмите,
Не е нужно да прекараме 5 години по коридорите на ВУЗ-а за да разберем, че сметките се плащат с пари!
Аватар
KamPomme

Мнение от KamPomme »

А да и забравих нещо доста важно ... тия центове дето ги плащате на миля по километража ли ги плащате или по PC Miler че тази безумно важна подробност никъде не е спомената.
Не е нужно да прекараме 5 години по коридорите на ВУЗ-а за да разберем, че сметките се плащат с пари!
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

NaviD написа:Въпросната практика е широко разпостранена, естествено е удобна за голямата фирма. А за карането на дълго нормата е около 1000км+ и ако и двамата го правят до калифорния и обратно е 5 1/2 дни без лейовър и всичко е тип-топ. Някои колеги гледат сериали или концерти на телефоните си и времето минава бързо. В тийм най-големия проблем е да се научиш да спиш докато камиона върви, особено в отсечки като Рино-Сан Франциско :D
Това явно е разпространено при вас. Тук си те назначават като къмпани драйвър и не си усложняваш живота.
В предишната компания всяка седмица минавах по осемдесятката между Сакраменто и Уелс Невада и ми минаваше доста леко, особено ако избегнех трафика в Сакраменто. Ама камиона ми беше заключен на 75, та километрите ги правиш без проблем. На Донър Пасс ме е хващал сняг в края на март и съм чейнвал-ап.
Сега съм с електронен логбук и камиона е заключен на 65. И въртя основно по Interstate 5, където в Орегон и Калифорния лимита е 55, та ако имам 620-630 мили за деня могат да ме подгонят за спийдинг.
Утре обаче ми дадоха трип до Солт Лейк Сити и се надявам да не ме затисне някоя снежна буря
:)
valerimd

Мнение от valerimd »

KamPomme написа:Чакай сега 44 цента в тим при това с опит ..... това къде го има.
Освен това плащаш ли layover-а и колко? Колко плащаш за едно разтоварване/товарене? Колко даваш за минаване на граница? Колко даваш за използване на личния телефон? Кой разтоварва и товари в Монреал? Колко плащаш ако не по вина на шофьора не се минат 400 мили за дена в смяната му?
И НАЙ-ВАЖНОТО КОЕТИ ПОЧТИ НИКОГА НЕ СЕ КАЗВА - КОЛКО ЧЕКА ЗАДЪРЖАШ ПРЕДИ ДА ПОЧНЕШ ДА ПЛАЩАШ?

Ето една листа всеки заинтересуван като отива на такава работа да си прави сметка:

1.) Layover - 120.00 $

добре си ми дал тази таблица..
по висока е от това което си написал ,....
благодариа ти все пак за труда
Обикновенно чековете които се задържат от фирмата преди да започне да се плаща са 3-4 или казано иначе бъхтиш цял месец та и почече и накрая след 5 тия курс получаваш парите за първия.
Освен това този тънък момент дава опцията на човека за когото работиш да ти удържа пари за каквото му скимне и когато си поиска. А на края ако решиш да напуснеш може последните 1-2 да не си ги получиш.

Та всеки на тая база да знае какво да пита че много са изненадите и при това след като се е почнало да се работи и все в БГ фирмите,
valerimd

Мнение от valerimd »

valerimd написа:
KamPomme написа:Чакай сега 44 цента в тим при това с опит ..... това къде го има.

1.) Layover - 120.00 $

Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

valerimd написа:

Валери, нещо не ти се разбира какво точно пишеш.
Само в тийм ли карате?
Логбука електронен ли е или на хартия?
Колко мили на месец осигуряваш?
Компанията бизи ли е през цялата година?
В камионите има ли телевизор, микровълнова, автономен климатик?
Колко е хоум тайма между триповете?
Благодаря!
valerimd

Мнение от valerimd »

Да поясня работи се в тим и сингъл..
Сервис 7-24
Стаж минимум една година
Електронен лог бук.
Сингъл минимум (гарантирани)10 000 мили на месец 0т 42-45 цента.
Тим ( гарантирани)18 000 мили на месец от 20 -25 цента.
Поцивките си ги регулира сам или сами,само трябва да се вписват в графика - милите
Дроп- пикап 25$ на драйвар
Лейовер-60 $ на драйвар
Мит инспекция 30 $ на дрйвар
за повеце информация на тел 514 621 9039 Валери..
Заключено