Пак сравняваме тикви и круши, ама нейсе....prace написа:Не в същите количества...fighter написа:Е, айде сегаprace написа:Не, на него му харесва Канада и наркоманите й. Затова не се оплаква.agent Ozo написа:И това какво ще рече? Че щом Пумпи не се оплаква, никой друг няма право да се оплаква, така ли?pumpy написа: Иначе и аз съм сменил държавата за децата, но да се ме чул да се оплаквам от Канада и наркоманите й ???![]()
В София наркомани няма
А относно какво на мен ми харесва и какво не, не си разбрала. Това което ми харесва в Канада, е че съм свободен. Няма ги прасето, полковника и насекомото да ми казват как да живея, кога да работя, къде да си купя "бунгалото", колко "бунгала" да си купя, каква кола да карам, къде да паркирам, какво да ям, къде да ходя, какво да харесвам и/или не харесвам, кога и какво мнение да изказвам, кога да мълча и кога да говоря, колко съм възпитан и/или невъзпитан..... Не ми се налага да плащам данък "обществено мнение", не защото не ми пука, а защото на обществото не му пука да се занимава с мен.
И ако има някои, които да избрали да са наркомани, на мен това не ми пречи - свободни хора в свободна страна, да правят каквото си искат, стига да не пушат в моето легло/хол ми е все тая...... (да не говорим, че живея в щат, в който е легално д се пуши от години, а аз още не съм пробвал, но някой ден....)