абе все забравям да те питам, жена ти още ли "излиза" със черни чичковци ?feather написа:Викаш, бай Гошо като дойде от съседното село на гости, ти вадиш по-качествено видео?
Слаба работа тая Цецка! Даже и на краката си стои.
ти кажи на жена ти да не се бои, накрая ще им ги конфискуват като се смени властта !feather написа:Дааа и тя като твоята с рефюджитата.![]()
Майтапа настрана, ама имали пари, бе! Изкупували всички свободни имоти около женския пазар в София. Не е лошо да минеш от бай Гошо на някой бай Асан. Ще помогне и на рехабилитационната ти програма с алкохола.
както искаш го приеми, но тази смятат да сложат начело на България, то ако питаш мен по добре ще да е магаре !feather написа:Вярно е, несведущ съм и не се притеснявам да го призная.![]()
Нямам планове да се обвързвам още десетина-петнайсет години. Ама ако не си загубил още интерес към форума или не те е повалила цирозата, ти ще си първият, на който ще изпратя на лични снимка от сватбата си.![]()
Дотогава се съсредоточи по темата и не се разсейвай с евентуалното ми обкръжение, моля!
Лелята от видеото е почерпена, но кьор-кютук пияна е твърде силно казано.
е дай да чуем, и да ти влезнем у филма, какво аджеба те "засяга" ?feather написа:Иди и гласувай тогава да сложат магаре!![]()
Мен малко ме засяга.
Няма такъв, но и да има, ти в него нямаш роля.myhata II написа: е дай да чуем, и да ти влезнем у филма, какво аджеба те "засяга" ?