Сигурно е слънчасал някъде.seeker написа:Май си прекалилnekerman написа:Няма го вече.seeker написа:Да го хванеш и да му строшиш зъбите!nekerman написа:Наистина странно. При мен мармота атакуваше посред бял ден.Сърцето ли не му издържа?
![]()

Сигурно е слънчасал някъде.seeker написа:Май си прекалилnekerman написа:Няма го вече.seeker написа:Да го хванеш и да му строшиш зъбите!nekerman написа:Наистина странно. При мен мармота атакуваше посред бял ден.Сърцето ли не му издържа?
![]()
Ти да видиш как тук берат боровинките - като хуни са, нищо не остава след тях!optics написа: В тоя спорт няма друг лидер освен бабичка китайка. С безизразно-скучаеща физиономия сякаш са я пратили насила да прави норма,
взема един по един плодовете пристисква, оставя, взема следващия, пристисква. Накрая си тръгва без да вземе нито един. А всичките изглеждат добре.
А.. като казвам оставя.. не е да го сложи внимателно, а го подхвърля към другия край.
Те тук явно злоупотребяват и с броя на децатаMarto написа:![]()
Аз в един плод-зеленчук в Китай почнах да си избирам доматите един по един и ми се развикаха как така съм пипал стоката - ще ми сипват те, каквото се падне. Та като дойдат тука, явно злоупотребяват със свободата
Мисля, че махнаха ограничението наскоро и в Китай.seeker написа:Те тук явно злоупотребяват и с броя на децатаMarto написа:![]()
Аз в един плод-зеленчук в Китай почнах да си избирам доматите един по един и ми се развикаха как така съм пипал стоката - ще ми сипват те, каквото се падне. Та като дойдат тука, явно злоупотребяват със свободата
Ще пробвам това.yahoo написа:По принцип катериците не ядат домати, но в най-топлите дни ако няма друго си утолявали жаждата с домати и подобни. Значи слагай около доматите съдове с вода или дори някоя по-вкусна напитка и може да опазиш доматите
За птиците в Home Hardware и други подобни магазини продават специална мрежа, доста фина и скъпаnekerman написа:При мен някакви птички ги кълваха, но сложих дрънкалки да ги плашат.Marto написа: Ние нямаме катерици, но някой ми ръфа ягодите.