Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
joro

Re: Какво се случва в България?

Мнение от joro »

roumensp написа:Ама ти верно си 'баси чукча. :D Първо не сме в Монреал, второ Кобилкина <> гей/прайд. :rofl: Ти що не гледаш Азис, а на нас рекламираш квото не те е учила майка ти ? :D
Където и да си- все същия хейтър комплексар си.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

joro написа:
roumensp написа:Ама ти верно си 'баси чукча. :D Първо не сме в Монреал, второ Кобилкина <> гей/прайд. :rofl: Ти що не гледаш Азис, а на нас рекламираш квото не те е учила майка ти ? :D
Където и да си- все същия хейтър комплексар си.
Да, хейтър съм, избегах от матр'яла, за 16 години си бях веднъж за 13 дена и ми стига за цял живот. Suck it up ! 8)
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа:
ivandaman написа:Имам съвсем преснни впечатления от Румъния и останах много приятно изненадан.

В никакъв случай не е "по-зле" от БГ ..
В момента по растеж на GDP са на второ място след Ирландия, защото правят точно обратното на нашите тиквеници (не само българските имам предвид, но и тия в Албърта):

http://www.businessinsider.com/this-is- ... ers-2016-7"
Що не отидеш да живееш в Румъния? Или и ти като русофилите- хвалим Русия, възхищаваме се от Путин, а живеем в Америка.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro

Мнение от joro »

roumensp написа: Да, хейтър съм, избегах от матр'яла, за 16 години си бях веднъж за 13 дена и ми стига за цял живот. Suck it up ! 8)
Човек може да излезе от селото, но селото не може да излезе от човека.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

joro написа:
roumensp написа: Да, хейтър съм, избегах от матр'яла, за 16 години си бях веднъж за 13 дена и ми стига за цял живот. Suck it up ! 8)
Човек може да излезе от селото, но селото не може да излезе от човека.
... каза селянинът от Банско. :D
Абе ти никога не отговори на въпроса чий го дириш тук, освен ако не си платен глашатай на Тиквоний.
Не можеш ли да пишеш на Дир-а за небивалите успехи на Тиквата, та ни занимаваш тука с глупости дето никой не интересуват ?
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа:
Ivan1007 написа:
ivandaman написа:Имам съвсем преснни впечатления от Румъния и останах много приятно изненадан.

В никакъв случай не е "по-зле" от БГ ..
В момента по растеж на GDP са на второ място след Ирландия, защото правят точно обратното на нашите тиквеници (не само българските имам предвид, но и тия в Албърта):

http://www.businessinsider.com/this-is- ... ers-2016-7"
Що не отидеш да живееш в Румъния? Или и ти като русофилите- хвалим Русия, възхищаваме се от Путин, а живеем в Америка.

Предпочитам Канада, щото такива като теб имат нужда от визи и не могат да идват на пазар и кафе. :D

Жорка,

Един куп роднини по права и съребрена линия живеят в България и затова живо ме интересува кви ги цвъкате там.

Първата стъпка да се измъкнете от нацвъканото е да разберете, че сте до уши в него.

Втората е да разберете, че тиквеници мутрокомунисти никога няма да ви измъкнат от него, ами ще затъвате още повече.

Министър-председателя ви е комуност. Председтелката на НС е комунист. Президента ви е комуноист, а ти си седнал да ни ги фалиш и да викаш, че не са.

Сега сравни с Румъния кой избраха за президент. :tmi:
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа:
Предпочитам Канада, щото такива като теб имат нужда от визи и не могат да идват на пазар и кафе. :D

Жорка,

Един куп роднини по права и съребрена линия живеят в България и затова живо ме интересува кви ги цвъкате там.

Първата стъпка да се измъкнете от нацвъканото е да разберете, че сте до уши в него.

Втората е да разберете, че тиквеници мутрокомунисти никога няма да ви измъкнат от него, ами ще затъвате още повече.

Министър-председателя ви е комуност. Председтелката на НС е комунист. Президента ви е комуноист, а ти си седнал да ни ги фалиш и да викаш, че не са.

То и българитв в Канада почти всички сте комунисти. Че ти даже си болшевик, като те гледам. А за роднините в България не се безпокой, и без такива 'съветници" като теб хората се оправят.
joro

Мнение от joro »

Чао засега, отивам на Джаз Фестивала, програмата тази вечер е много яка
http://bansko-casakarina.com/%D0%BD%D0% ... 0%B5%D1%88"
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа:
Ivan1007 написа:

Жорка,

То и българитв в Канада почти всички сте комунисти. Че ти даже си болшевик, като те гледам. А за роднините в България не се безпокой, и без такива 'съветници" като теб хората се оправят.
Някои като Старшинката още си бленуват по болшевизма,

Българи в чужбина има всякакви, но на практика те не определят нищо в България.

Та комунистите дето сте си избрали са ваш избор.
Всеки народ си заслужава управниците.
Айде и след джаз фестивала иди да си оплакнеш ушите с некое циганско маане в механата. :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа:
Някои като Старшинката още си бленуват по болшевизма,

Българи в чужбина има всякакви, но на практика те не определят нищо в България.

Та комунистите дето сте си избрали са ваш избор.
Всеки народ си заслужава управниците.
Айде и след джаз фестивала иди да си оплакнеш ушите с некое циганско маане в механата. :D
Ако ти беше много добре в Канада нямаше да влизаш във форума за България и да плюеш по сънародниците си. Явно страдаш от някакви комплекси за малоценност, които те избиват към агресивно поведение и обиди към околните. Май Канада за теб не е това, което си мислел навремето. И сега се утешаваш с мисълта "аз тук съм зле, ама тия в България са още по-зле". Проблемът си е лично твой. На мен и на другите не ни пука за твоите хейтърски плювания. Толкова ти е акъла
silvestur

Мнение от silvestur »

Вече месец и половина съм си в България и при всеки опит да кажа нещо позитивно за ситуацията тук срещам солиден отпор от познати и приятели, които при това са ОК по общоприетите показатели. Вече се чувствам неудобно в ролята на наивен турист. Задълбочава се старото ми усещане, че сутрешните блокове трябва да се забранят със специален закон.
prace

Мнение от prace »

silvestur написа:Вече месец и половина съм си в България и при всеки опит да кажа нещо позитивно за ситуацията тук срещам солиден отпор от познати и приятели, които при това са ОК по общоприетите показатели. Вече се чувствам неудобно в ролята на наивен турист. Задълбочава се старото ми усещане, че сутрешните блокове трябва да се забранят със специален закон.
Много добре те разбирам
Като им кажа тука , че са добре защото имат работа, собствено жилище без мортгидж и могат да ходят на почивка всяко лято те ме гледат с такова недоверие и мислят, че съм особено луда или тъпа.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

prace написа: Като им кажа тука , че са добре защото имат работа, собствено жилище без мортгидж и могат да ходят на почивка всяко лято те ме гледат с такова недоверие и мислят, че съм особено луда или тъпа.
Или и двете. :D

Какво и е лошото на ипотека с 2.09% лихва (доскори беше 1.7%)?

Останалото в Канада го имат много повече хора отколкото в България?

Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

silvestur написа:Вече месец и половина съм си в България и при всеки опит да кажа нещо позитивно за ситуацията тук срещам солиден отпор от познати и приятели, които при това са ОК по общоприетите показатели. Вече се чувствам неудобно в ролята на наивен турист. Задълбочава се старото ми усещане, че сутрешните блокове трябва да се забранят със специален закон.
Турист ли си всъщност или реемигрант?

В България има много хубави неща, но като цяло ситуацията се усеща различно от туристите и живеещите постоянно там.

prace

Мнение от prace »

Ivan1007 написа:
prace написа: Като им кажа тука , че са добре защото имат работа, собствено жилище без мортгидж и могат да ходят на почивка всяко лято те ме гледат с такова недоверие и мислят, че съм особено луда или тъпа.
Или и двете. :D

Какво и е лошото на ипотека с 2.09% лихва (доскори беше 1.7%)?

Останалото в Канада го имат много повече хора отколкото в България?
Иванчо, само ти ли не виждаш какво става в Калгари?
Публикувай отговор