Както обикновено, реалността е диаметрално противоположна на това, което муътъ е "разбрал". То поне въздуха между ушите му да беше под налягане...myhata II написа:успокой се, нямаш никакъв шанс , отдавна сме разбрали че си въздух под наляганеoptics написа:Е, чак па на всички...agent Ozo написа: А иначе притесненията ти показват, че в теб все още живее желанието да се харесаш на всички.
Щеше да ме притеснява ако се харесвах на мухата или на джой.
Сега вече освободен от страховете си, остава да изровя славната история за Кадафито....![]()
Хотелиери плачат за български туристи по морето
Re: Хотелиери плачат за български туристи по морето
Бай Дъ Вей Марто, многото хора от форума, отдавна са взели да се съмняват че си адвокат с това твое просташко и невежо поведениеMarto написа:Както обикновено, реалността е диаметрално противоположна на това, което муътъ е "разбрал". То поне въздуха между ушите му да беше под налягане...myhata II написа:успокой се, нямаш никакъв шанс , отдавна сме разбрали че си въздух под наляганеoptics написа:Е, чак па на всички...agent Ozo написа: А иначе притесненията ти показват, че в теб все още живее желанието да се харесаш на всички.
Щеше да ме притеснява ако се харесвах на мухата или на джой.
Сега вече освободен от страховете си, остава да изровя славната история за Кадафито....![]()
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
						"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- optics
 - Модератор

Ааа като каза Сталин!!!
Дядо ми имаше един голям портрет на Сталин, почти в естествен ръст (а той както знаем е бил по-дребен и от Путин). В интерес на историческата истина и Наполеон е бил дребен, ма понеже съм франкофон
, да не издребнявам.
И значи, аз и братчеда отиваме при дядо и братчеда (по-малък) вика - дядо, кой е тоя. А дядо вика - тва мойто момче е един много добър чичко.
А портрета от стената ни гледаше замечтано с едни добри очи и подръпваше от лулата през дебелите бели мустаци.
На Озо оставям психоанализата, че вероятно дядо много ме е бил и затуй съм се извъдил такъв демократ

Дядо ми имаше един голям портрет на Сталин, почти в естествен ръст (а той както знаем е бил по-дребен и от Путин). В интерес на историческата истина и Наполеон е бил дребен, ма понеже съм франкофон
И значи, аз и братчеда отиваме при дядо и братчеда (по-малък) вика - дядо, кой е тоя. А дядо вика - тва мойто момче е един много добър чичко.
А портрета от стената ни гледаше замечтано с едни добри очи и подръпваше от лулата през дебелите бели мустаци.
На Озо оставям психоанализата, че вероятно дядо много ме е бил и затуй съм се извъдил такъв демократ
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен. 
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
						Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Ти остави психоанализата, Оптикс, ами кажи как се промени отношението ти към твоя дядо, след като разбра какъв "кръволок" е бил този чичко с лулата? 

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
						- optics
 - Модератор

Помислих си, че не е трябвало да ходя сам при него - можело е да ме изяде.agent Ozo написа:Ти остави психоанализата, Оптикс, ами кажи как се промени отношението ти към твоя дядо, след като разбра какъв "кръволок" е бил този чичко с лулата?
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Нещо не ти хареса въпроса и бягаш от отговора. Твоя воля. Но и това също е отговор.optics написа:Помислих си, че не е трябвало да ходя сам при него - можело е да ме изяде.agent Ozo написа:Ти остави психоанализата, Оптикс, ами кажи как се промени отношението ти към твоя дядо, след като разбра какъв "кръволок" е бил този чичко с лулата?
При всички случаи не си намразил дядо си. Не си го презрял като "руска мурзилка", "русороб", "платен задунаец" и т.н. само заради това, че за него Сталин е бил добър човек и държавник. Защото не това е определящото в личните ви отношения с дядо ти.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Ако не се лъжа Наполеон е бил съвсем леко по-висок от средния ръст по онова време, т.е. сравнено с неговите съвременници не е бил дребен.optics написа:В интерес на историческата истина и Наполеон е бил дребен, ма понеже съм франкофон, да не издребнявам.
Наполеон е бил висок 1,69 м. (измерени при смъртта му), което е с цели 6 см. повече от ръста на краля-Слънце, Луи 14-ти. Средният ръст за французите по това време е 1,65 м.

- optics
 - Модератор

Прав си. ЗА времето си може и едър да е бил. Но тоя бившия президент с хубавата Карла си е дребен.miteto написа:Ако не се лъжа Наполеон е бил съвсем леко по-висок от средния ръст по онова време, т.е. сравнено с неговите съвременници не е бил дребен.optics написа:В интерес на историческата истина и Наполеон е бил дребен, ма понеже съм франкофон, да не издребнявам.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- optics
 - Модератор

Не тази паянтава Суши постройка просто е отвратителна. Както и цялата селяния наоколо с бетонния път, бордюра... 
И както казах - най-впечатляваща е подпорната конструкция.

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Ееее, къде ме върнахте в Балчик бре  

Аз там бях войник, ВМС, на рейдовата кула. Лятото на 1994
 През деня гребяхме с лодката на поделението до плажа, а вечер бягахме да ходим на дискотека  
 Баси кефа беше  

Аз там бях войник, ВМС, на рейдовата кула. Лятото на 1994
Балчик е супер град!
И аз бях войник там - ВВС. Не сме бягали, щото капитана доброволно ни пускаше малък гарнизон ако първо му купим водка за "нощната смяна".
ПС: по темата и спа хотела. Не вярвам собственика да изпитва проблеми с туристите. Този спа хотел е доста известен в региона и ходят само отбрани гости. Те и цените са красиви.

И аз бях войник там - ВВС. Не сме бягали, щото капитана доброволно ни пускаше малък гарнизон ако първо му купим водка за "нощната смяна".
ПС: по темата и спа хотела. Не вярвам собственика да изпитва проблеми с туристите. Този спа хотел е доста известен в региона и ходят само отбрани гости. Те и цените са красиви.
- 
				капитан Немо

И аз съм бил там за 2-3 дни ( служих в Атия ) 
Славни и глупави времена.

Славни и глупави времена.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
						Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Леле още малко корозия ще позволи на хапващите да ядат сушито в естествената среда, където е уловено.optics написа:Не тази паянтава Суши постройка просто е отвратителна. Както и цялата селяния наоколо с бетонния път, бордюра...