joro написа:Никъде в моите постинги не съм споменавал, че добрите неща, които се случват в България се дължат на Бойко Борисов, ГЕРБ и т.н.
Румъния няма стигане- в касво? Магистрали, километри метро на човек от населението- доуточнеге се! Бил съм в Румъния, Сърбия, Турция, даже в Полша и Чехия.За разлика от тия, дето не са били никъде и си измислят разни статистики в офиса пред компютъра. Влезнете в метрото в Букурещ, след това в Софийското и ще видите колко по-напред са румънците. Смешно
- Твоя милост, ходил ли си, обикалял ли си тъй повечко свят?
- Ходил съм, бай Ганьо, доста.
- Ии, ами аз що свят съм изтръшнал! Ц.. ц.. ц.. Ти остави Едрене, Цариград, ами във Влашко! Ти вярваш ли? Туй Гюргево, Турну Мъгуреле, Плоещ, Питещ, Браила, Букурещ, Галац - чакай да те не слъжа, в Галац не помня бях ли, не бях ли - всички съм ги изредил.
Браво Жорко!
Много свят си изтръшнал. Ц..ц..ц!

Тиквоний си ти е постоянно в репертоара.
И май пак си правиш на недоразбрал - хубавото в България е въпреки него и ГЕРБ.
Само не ми повтаряй като папагал, че е с нещо по-различен от комунистите.

Ето ти малко статистика па ти се пързаляй на пързалйата в Банско и се вози по цел ден на Софийското метро

В допълнение на горното - растежа на ръмънската икономика е 3.4% , а на българската на половина 1.7%
Айде и па за Тиквоний и ГРОБ да гласувате. Всъщност за когото и да гласувате е все тая.