federalna programa

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
mira91

federalna programa

Мнение от mira91 »

niakoi mojeli da mi kaje otkade da tragna za da kandidatstvam za imigrazia po federalnata prigrama- travailleurs qualifies- kvalifizirani rabotnici?
Аватар
Koko

Re: federalna programa

Мнение от Koko »

mira91 написа:niakoi mojeli da mi kaje otkade da tragna za da kandidatstvam za imigrazia po federalnata prigrama- travailleurs qualifies- kvalifizirani rabotnici?
Тази тема не е за форум Квебек, така че не се сърди ако бъде преместена във форума за федерална Канада.

Можеш да започнеш от официалния сайт на канадското правителство.
Освен това можеш да прегледаш и тази статия.
vanko22

Мнение от vanko22 »

Zareji ia taia federalna programa,che dokato ia chakash moje da se pensionirash.Nauchi malko frenski za pred horata i davai po Kvebekskata.Mnogo po burzo se dvijat neshtata,puk posle pak idi vuv federalnata chast.Az sushto napravih taka i niamah problemi .
agnesa terzyiska

Мнение от agnesa terzyiska »

Vupros kum Vanko 22:bi li mi kazul koga otide vuv frderalna Kanda? O6te s vlizaneto v stranata ili po-kusno? Da podarzbiram li,4e s izdaden sots. nomer v koiato i da e provintsia mojesh da rabotish v posledsvie i vuv vsi4ki drugi bez problemi?
LaRue

Мнение от LaRue »

agnesa terzyiska написа: Da podarzbiram li,4e s izdaden sots. nomer v koiato i da e provintsia mojesh da rabotish v posledsvie i vuv vsi4ki drugi bez problemi?
Да, това трябва да са ти го казали и на интервюто.
Успех!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
agnesa terzyiska

Мнение от agnesa terzyiska »

Vsu6tnost ne mi go kazaha, no puk za smetka na tova me nakaraha da podpi6a dokument, 4e 6te se usatnovia imenno v Kvebek. Moje i taka da stane v kraina smetka , niamam ni6to protib Kvebek, no angliiskiat mi e mnogo po-silen. Blagodaria na La Rue !
Заключено