Помогнете при документите с военните!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Помогнете при документите с военните!!!

Мнение от Danail »

Здравейте, отново съм аз. Опитвам се да чета подробно всичко във форума, но съм стигнал само до 15 страница, остават ми "само" още около 190.:) Имам следния въпрос относно казармата: Не съм ходил в казарма по болест и в военната ми книжка пише "Неслужил по болест", Длъжност "Необучен войник". Необходим ли е някакъв друг документ. Ако щете вярвайте, но от 15 дена събираме документи със жена ми, а още сме на никъде, но по важното е, че сме мотивирани. Благодаря!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Пратих ти ЛС 8)
Дано и други ти помогнат със съвет :roll:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
vladi

Re: Помогнете при документите с военните!!!

Мнение от vladi »

На никой тук не му пука за българската армия :D
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

До документите за Букорещ никои не се вълнува,затова по добре не се обаждай 4е си бил освободен от казармата. На медицинските също не си признавай.Спомням си 4е малко преди визите пратиха някъкъв документ да питат дали мъжът ми е ходил в казармата ,писахме не и не сме пояснявали защо и толкова пък и те не питаха повече.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

не мисля ,4е им пука ,макар 4е мен ме разпитваха /на интервюто/ама не бе кой знае какво.По принцип е хубаво да не се скриват и лъжат неща ,,,,,,щото като разберат ....................
A long time ago
in a galaxy far ,far away
stenli

Мнение от stenli »

Tova 4e en si hodil v kazarma ne e problem noako slu4aino te popitat ti triabva da im kagesh po kakva pri4ina ne si hodil.Az sushto sum osvoboden po bolest i niamah nikakvi problemi na interviuto samo me pitaha za pri4inata i tolkova nikoi ne e iskal pove4e informazia.|Taka 4e spokoino niama nikakvo miasto za pritesnenie .A i az ve4e sum 7 meseza v Canada ,taka 4e tova ne e pre4ka.Uspeh. :dogrun:
BIENVENUE AU CANADA
sub0

Мнение от sub0 »

Едно време прадядо ми е дал подкуп дядо да служи през далечната 192Х година - а сега гледам всички дават подкупи да са болни.

O tempora, o mores!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Следвай основното правило: "Не те ли питат - трай си, питат ли те - лъжи колкото се може по-малко." :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Благодаря на Всички!

Мнение от Danail »

Благодаря на всички за отговорите и по специално на Ариес за абсолютно изчерпателния отговор за ЕТ -то. Хора, не знам как да ви се отблагодаря, но дано това стане на Канадска земя... Благодаря
Заключено