Помогнете при документите с военните!!!
- Danail
- Обратна връзка:
Помогнете при документите с военните!!!
Здравейте, отново съм аз. Опитвам се да чета подробно всичко във форума, но съм стигнал само до 15 страница, остават ми "само" още около 190.
Имам следния въпрос относно казармата: Не съм ходил в казарма по болест и в военната ми книжка пише "Неслужил по болест", Длъжност "Необучен войник". Необходим ли е някакъв друг документ. Ако щете вярвайте, но от 15 дена събираме документи със жена ми, а още сме на никъде, но по важното е, че сме мотивирани. Благодаря!

Re: Помогнете при документите с военните!!!
На никой тук не му пука за българската армия 

До документите за Букорещ никои не се вълнува,затова по добре не се обаждай 4е си бил освободен от казармата. На медицинските също не си признавай.Спомням си 4е малко преди визите пратиха някъкъв документ да питат дали мъжът ми е ходил в казармата ,писахме не и не сме пояснявали защо и толкова пък и те не питаха повече.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Tova 4e en si hodil v kazarma ne e problem noako slu4aino te popitat ti triabva da im kagesh po kakva pri4ina ne si hodil.Az sushto sum osvoboden po bolest i niamah nikakvi problemi na interviuto samo me pitaha za pri4inata i tolkova nikoi ne e iskal pove4e informazia.|Taka 4e spokoino niama nikakvo miasto za pritesnenie .A i az ve4e sum 7 meseza v Canada ,taka 4e tova ne e pre4ka.Uspeh. :dogrun:
BIENVENUE AU CANADA
- Danail
- Обратна връзка:
Благодаря на Всички!
Благодаря на всички за отговорите и по специално на Ариес за абсолютно изчерпателния отговор за ЕТ -то. Хора, не знам как да ви се отблагодаря, но дано това стане на Канадска земя... Благодаря