tonny написа:Е?!
Нали групов билет щяхме да правим за тур (гласуване) в Торонто и на гости на мухата вечерта щяхме да празнуваме победата...
Това ще е култово - един чартър от Ванкувър на гости на михата-две! Мр Гийк ще си носи червеното килимче под мишница, което иначе беше приготвил за посещението му във Ванкувър. Там ще го опъне на летището при излизането на групата от самолета.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич "
Дето ще го носим, аз викам директно да летим на килимчето.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
tonny написа:Е?!
Нали групов билет щяхме да правим за тур (гласуване) в Торонто и на гости на мухата вечерта щяхме да празнуваме победата...
Това ще е култово - един чартър от Ванкувър на гости на михата-две! Мр Гийк ще си носи червеното килимче под мишница, което иначе беше приготвил за посещението му във Ванкувър. Там ще го опъне на летището при излизането на групата от самолета.
искам видео от събитието
да видя баба гицка как слиза от аероплана с червената черга под мишница
и мухата 2,бай пешо и бай гошо да му козируват
това ко го видя черно на бяло значи не съм си пропилял напразно една десета от живота в кличене в този форум
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
joro написа:Лошо нема, четирима депутати от чужбина- един турчин, един руснак, един германец и един от Канада или САЩ, зависи от резултата на вътрешните избори
Надявам се ЕС да не поиска реципрочност и да трябва да имаме българин в канадския парламент.
Ти пък да не мислиш, че ми дреме за гласуването, даже сигурно няма да стигна до урната, очаквам да ме напиеш до безсъзнание...
Алкохолен туризъм, по добре ли ти звучи.
tonny написа:Ти пък да не мислиш, че ми дреме за гласуването, даже сигурно няма да стигна до урната, очаквам да ме напиеш до безсъзнание...
Алкохолен туризъм, по добре ли ти звучи.
тони по много лоша наклонена плоскост започваш да се хлъзгаш майна
след 2-3 години изтощен от липсата на нормален социален живот във Ванкувър те виждам като невъзвратноалкохолозависим ванкувърски баровец
учи се от грешките на съветниците и учителите си за да не допуснеш да станеш като тях
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Народните представители взеха сензационно решение снощи на извънредно заседание. Те определиха кога и при какви условия ще бъде проведен референдумът, който беше иницииран от Слави Трифонов и редица негови съмишленици.
Заседанието в парламента се е провело вчера в късните часове, когато огромна част от народа е бил на маса заради светлия празник Цветница. Заседанието е останало скрито и от журналисти, за да не бъде притеснявана работата на депутатите. В крайна сметка в 1:30 тази сутрин те са взели окончателно решение за провеждането на референдума, под който се подписаха близо 600 000 българи.