Направи си сам мебели
- Kan_Tangra
Re: Направи си сам мебели
То в тия 25к си платил и лихвите за 30г напред.
Така че кой не би пуснал 0% промоция.
Така че кой не би пуснал 0% промоция.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
е ясно е сега на всички що си глътнал 25к за един шкафroumensp написа:Не мухъ, но беше ... на 0% APR за 1 година и ако не си глупак е желателно да ги платиш всички преди края на периода.myhata II написа:и тя ли е на изплащане бе румба ?roumensp написа:Самият материал не е особено скъп, но изработката и труда са скъпи, защото ги правят тук, а не в Китай като Айкиата. Модулни кухненски шкафове от Хоум Депо ни излезнаха 25К (с труда за монтиране), а един искаше да ни прави къстъм за над 30К.optics написа:В България се шири мнението че на американския континент се работи масово с "масив" щото бил по-евтин.Дърводелец да си в днешно време ...
Кеш плащам само когато има далавера ... като например на виетнамците дето се грижат за "обкръжението", които не взимат GST & PST, ако го получат.

а чиниите и приборите с които ядеш и те ли са на изплащане ?

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
По твоите критерии, ако платиш за нещо с кредитна карта - то е "на изплащане". В такъв случай и тоалетната хартия в банята е на изплащане. 

roumensp написа:По твоите критерии, ако платиш за нещо с кредитна карта - то е "на изплащане". В такъв случай и тоалетната хартия в банята е на изплащане.
е какво излиза сега, взимате по 200 к. и чиниите с които сядате да ядете и те на банката !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Не бе мухи, чиниите са си наши, защото си плащаме кредитната карта в края на месеца, но банката ни подарява ежегодно по няколко самолетни билета....или каквото там са ти точките за. Моите са на United и аз затова за билети говоря. Ти като си балък, плащай си всичко в кеш и си мисли, че си на делавераmyhata II написа:roumensp написа:По твоите критерии, ако платиш за нещо с кредитна карта - то е "на изплащане". В такъв случай и тоалетната хартия в банята е на изплащане.
е какво излиза сега, взимате по 200 к. и чиниите с които сядате да ядете и те на банката !![]()
![]()
и ти ли Пруте ?

пумпъл, ама ти верно там бая си изветрял, знаеш ли тук в Торонто всеки ден какви ли не дилове ми се предлагат, а като чуят че си със кеш, както му казват- направо задника си разтварят за да ти продадат нещо

аз като по балък при плащане с КЕШ ми ги дават на половинаpumpy написа:Не бе мухи, чиниите са си наши, защото си плащаме кредитната карта в края на месеца, но банката ни подарява ежегодно по няколко самолетни билета....или каквото там са ти точките за. Моите са на United и аз затова за билети говоря. Ти като си балък, плащай си всичко в кеш и си мисли, че си на делавера

пумпъл, ама ти верно там бая си изветрял, знаеш ли тук в Торонто всеки ден какви ли не дилове ми се предлагат, а като чуят че си със кеш, както му казват- направо задника си разтварят за да ти продадат нещо
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- optics
- Модератор
Аз не мога да разбера какво му е лошото да имаш неща на изплащане?
Примерно - току що завършил "млад специалист" да си вземе прилична кола.
Или нов телевизор. Ако да речем заплатата и телевизора са такива че трябва да събираш една година за да спестиш за телевизор - кое е по-добре - да го вземеш още днес и да го изплащаш с лихвите или да "стискаш" по без нищо (или с руски телевизор 12 инча, "Юность" който учинайка ти е запазила в мазето когато се е ъпгрейднала?
Примерно - току що завършил "млад специалист" да си вземе прилична кола.
Или нов телевизор. Ако да речем заплатата и телевизора са такива че трябва да събираш една година за да спестиш за телевизор - кое е по-добре - да го вземеш още днес и да го изплащаш с лихвите или да "стискаш" по без нищо (или с руски телевизор 12 инча, "Юность" който учинайка ти е запазила в мазето когато се е ъпгрейднала?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
защото човешкото око е ненаситно и иска още и още ...
накрая изпадаш в дебт и се зомбясваш в името на парите, кое му е хубавото ?
по добре "юност" отколкото цял живот робче на банките
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Личи си, че си доста далеч от тия неща и нямаш понятие от цени. А ако ти кажа, че в тая цена не влизат плотовете и те са още към 10К ? Слагаш и 5К за нови плочи на пода и ето ти ги 40К за една реновация на кухня, което е общоизвестен факт, освен за тия живели под наем. Освен ако не си го правиш самият ти и пак не е много по-евтино.Kan_Tangra написа:То в тия 25к си платил и лихвите за 30г напред.
Последно промяна от roumensp на Нед Апр 03, 2016 4:49 pm, променено общо 1 път.
А ти защо съдиш за хората по себе си?myhata II написа:защото човешкото око е ненаситно и иска още и още ...
Ако нямаш глава на раменете си, банките не са ти виновни.
Просто мисли преди да ползваш пластината, а ако не можеш пробвай това YNAB, помага ако и когато имаш нужда. Ако и тогава не можеш да се контролираш повредата е в твоя телевизор...
myhata II написа:и ти ли Пруте ?![]()
....

Марк Юний Брут (лат. Marcus Iunius Brutus) е римски сенатор от периода на Късната Римска република. Става известен като един от убийците на Цезар.....
В пиесата на Шекспир „Юлий Цезар“ последните думи на диктатора са „Et tu, Brute?“ („И ти ли, Бруте?“).
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
е то по твоята логика, ако прочетеш статистиките за финансовото състояние на редовия канадец, то цяла Канада са със повреден телевизор .pumpy написа:А ти защо съдиш за хората по себе си?myhata II написа:защото човешкото око е ненаситно и иска още и още ...
Ако нямаш глава на раменете си, банките не са ти виновни.
Просто мисли преди да ползваш пластината, а ако не можеш пробвай това YNAB, помага ако и когато имаш нужда. Ако и тогава не можеш да се контролираш повредата е в твоя телевизор...
Стефан Цанев
Стефан Цанев
точно така, добре си му го обяснил на юзер Пумпи, но ти невежо или може би нарочно, не си открил символиката със смяната на началните буквиvalsto1 написа:myhata II написа:и ти ли Пруте ?![]()
....
Марк Юний Брут (лат. Marcus Iunius Brutus) е римски сенатор от периода на Късната Римска република. Става известен като един от убийците на Цезар.....
В пиесата на Шекспир „Юлий Цезар“ последните думи на диктатора са „Et tu, Brute?“ („И ти ли, Бруте?“).

Стефан Цанев
Стефан Цанев

Наздраве Муха, подхванали сте бирите пак рано рано.

охааа
бай дъ вей
от кога стана модерно, човек казващ истината да го изкарвате пиян

бай дъ вей
от кога стана модерно, човек казващ истината да го изкарвате пиян

Стефан Цанев
Стефан Цанев