СРЕЩА, понеделник /11.10/, 19:30ч. в Пловдив
- milla
- Модератор
fanny, трябва да призная, че хората минали вече "проверката" по никакъв начин не са ощетени. Съвем логично е, че докато се поопознавахме в началото може в срещите ни темите да бяха по-общи и си разговаряхме доста за интервюто. Но въпреки, че вече някой от нас сме минали интервюто, виждам, че хората от групата много ми помагат с неща, които всеки ще се сблъска след интервюто /дори в далечен план/, но които аз примерно не ги зная добре или не ги мога. Лошото е, ако човек е настроен само да получава /примерно инфо/, без да се постарае и той да е полезен на другите, което смятам, че абсолютно липсва в пловдивската ни група. А още по-ТЪЖНО е, ако след като мине интервюто, вече си мисли, че срещите са нещо, за което не е важно да отделя време.
:confused2: :rev:
Ама, хайде, дайте моля ви предложения /ОСОБЕНО, КОЙТО НЕ МУ Е УДОБЕН ПОНЕДЕЛНИКА и не сме му виждали лицето на срещите/ ЗА ДРУГ ДЕН. Също тези, които пък им е удобен понеделника, предложете кой друг ден ви е удобен.

Последно промяна от milla на Пон Окт 11, 2004 2:29 am, променено общо 1 път.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Здравейте мили хора от Пловдив. Отдавна влизам в този форум, но не бях писал защото смятах, че няма какво толкова важно, да кажа.
Днес обаче като прочетох трогателните ви отзиви за срещите с други кандидат емигранти за Канада си спомних с умиление за преживяните трепети и надежди при преодоляването на всеки етап от емигрантската процедура. Това са може би едни от най-приятните ви моменти. Сигурен съм, че сега няма да ми повярвате. Аз също не вярвах.
Затова, моя съвет е срещайте се по-често, сменяйте заведенията и се забавлявайте с приятели колкото можете, защото тук в Канада такива моменти ще са рядкост поне първите години, а може би и след това. Общо взето тук живота е свързан с много учене и работа, и малко забавления.
Дано не съм ви огорчил, надявам се да се вслушате поне малко в съвета ми.
Доскоро
Днес обаче като прочетох трогателните ви отзиви за срещите с други кандидат емигранти за Канада си спомних с умиление за преживяните трепети и надежди при преодоляването на всеки етап от емигрантската процедура. Това са може би едни от най-приятните ви моменти. Сигурен съм, че сега няма да ми повярвате. Аз също не вярвах.
Затова, моя съвет е срещайте се по-често, сменяйте заведенията и се забавлявайте с приятели колкото можете, защото тук в Канада такива моменти ще са рядкост поне първите години, а може би и след това. Общо взето тук живота е свързан с много учене и работа, и малко забавления.
Дано не съм ви огорчил, надявам се да се вслушате поне малко в съвета ми.
Доскоро

- milla
- Модератор
Благодарим за съвета, DUN. Наистина, който вече е от другата страна на границата най-добре може да каже.
За мястото не се притеснявйте - ще съберем колкото маси е необходимо. Вътрешната част на заведението е доста подходяща за това.
Относно деня и часа можем да го обсъдим този понеделник и ако има промяна ще съобщим във форума.
Относно приятността, считам, че най-добре се чувства, когато човек не пропусне да бъде полезен на другите, тъй като потрудиш ли се за нещо, тогава то ти е по-ценно. Разбира се, процеса трябва да е взаимен, за да може всеки да отнесе със себе си и нужното на него инфо. Но все пак на някои от срещите може така да стане, че в голяма степен ти да информираш, на другата - теб да информирват, а най-често наблюдавам едновременност и на двата факта по време на срещите.
Нека мотото на форума да е релност и за нашите срещи /Съединението прави силата и в пловдивската група/. Та каквото си го изградим, това ще ни е.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
За мястото не се притеснявйте - ще съберем колкото маси е необходимо. Вътрешната част на заведението е доста подходяща за това.
Относно деня и часа можем да го обсъдим този понеделник и ако има промяна ще съобщим във форума.
Относно приятността, считам, че най-добре се чувства, когато човек не пропусне да бъде полезен на другите, тъй като потрудиш ли се за нещо, тогава то ти е по-ценно. Разбира се, процеса трябва да е взаимен, за да може всеки да отнесе със себе си и нужното на него инфо. Но все пак на някои от срещите може така да стане, че в голяма степен ти да информираш, на другата - теб да информирват, а най-често наблюдавам едновременност и на двата факта по време на срещите.
Нека мотото на форума да е релност и за нашите срещи /Съединението прави силата и в пловдивската група/. Та каквото си го изградим, това ще ни е.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!