Канадска гроздова
Канадска гроздова
Привет на всички,
как мислите, трябва ли да изчакам да мине тихата ферментация, или предвид това че съм в Канада мога да варя направо?
как мислите, трябва ли да изчакам да мине тихата ферментация, или предвид това че съм в Канада мога да варя направо?
Re: Канадска гроздова
затова ли дойде в Канада бе, да вариш алкохоли ?

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
бравос.ще стане човек от него
аз още първия ми месец в канада се бях снабдил с пластмасова кофа,шлаука,медна серпентина и тенджера под налягане от канадската гума
стафиди,захар,вода,малко мая на топло и след 2 седмици вариш
аз още първия ми месец в канада се бях снабдил с пластмасова кофа,шлаука,медна серпентина и тенджера под налягане от канадската гума

стафиди,захар,вода,малко мая на топло и след 2 седмици вариш

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
-
Да не се окерявите ей!
След цял ден францизация, за по-доброто усвояване на материала си трябва и малко алкохолизация... 

lutar написа:След цял ден францизация, за по-доброто усвояване на материала си трябва и малко алкохолизация...
ми то от францизация и алкохолизация по цял ден просто ми е любопитно кога ви остава време да ходите на работа за да си изхранвате семействата
- roumensp
А на теб как ти остава време от въртене на синджирчето ?Pavel M написа:ми то от францизация и алкохолизация по цял ден просто ми е любопитно кога ви остава време да ходите на работа за да си изхранвате семействатаlutar написа:След цял ден францизация, за по-доброто усвояване на материала си трябва и малко алкохолизация...

roumensp написа:А на теб как ти остава време от въртене на синджирчето ?Pavel M написа:ми то от францизация и алкохолизация по цял ден просто ми е любопитно кога ви остава време да ходите на работа за да си изхранвате семействатаlutar написа:След цял ден францизация, за по-доброто усвояване на материала си трябва и малко алкохолизация...
ми така да го кажем надвил съм си на масрафа
- roumensp
Ми и той така ... за какво му е храна, след като има френски и калвадос ... живее като бохем човека.Pavel M написа:ми така да го кажем надвил съм си на масрафаroumensp написа:А на теб как ти остава време от въртене на синджирчето ?Pavel M написа:ми то от францизация и алкохолизация по цял ден просто ми е любопитно кога ви остава време да ходите на работа за да си изхранвате семействатаlutar написа:След цял ден францизация, за по-доброто усвояване на материала си трябва и малко алкохолизация...

ПП
Днес е St. Patrick's Day

lutar написа:Привет на всички,
ей пич къде се заводолази бе
разкажи първи впечетления от канада
къде живееш в момента
в циганските махали на кот де нейж ли си или в някоя друга циганска махала
около теб социалджии ли са дето ти дават акъл
- roumensp
Сега е в периода на тихата ферментация.Pavel M написа:ей пич къде се заводолази беlutar написа:Привет на всички,

Батка, ако това ще ти стопли душата, приеми, че живея в гето и съм много зле... даже и аз вече съм заприличал на "циганин", или каквото имаш там предвид... Прекарвам дните си сред "социаладжии" и мечтая да стана като Теб...Pavel M написа: ей пич къде се заводолази бе
разкажи първи впечетления от канада
къде живееш в момента
в циганските махали на кот де нейж ли си или в някоя друга циганска махала
около теб социалджии ли са дето ти дават акъл
lutar, верно къде изчезна бе, остави ме сам да се боря тука с критиците...
Ако там не ти харесва, идвай у Ван, баровците ще те оправят.
Ако там не ти харесва, идвай у Ван, баровците ще те оправят.

не виждаш ли че на пиано, му идва смелостта !
и аз да съм на него щях да се заровя, то не бяха контейнери със тенджери и тигани !
Бай Дъ Вей тази вечер сме на водка със В8

и аз да съм на него щях да се заровя, то не бяха контейнери със тенджери и тигани !
Бай Дъ Вей тази вечер сме на водка със В8

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
На вас пък ви идва смелостта да се гаврите като подушите свежа кръв!myhata II написа:не виждаш ли че на пиано, му идва смелостта !
Бай Дъ Вей тази вечер сме на водка със В8![]()
![]()
Сигурен съм, че и ти си правил грешки, а и защо това трябва да е такава и кои сме ние да го осъждаме.

Ако разбирах от алкохоли със сигурност щях да си правя, не да плащам на БС ликьора луди пари, тяхна мама. Както каза някои по-рано, да не се окьоравеете, опичайте си акъла!
И аз съм на водка, наздраве.