POMOSHT

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

пардон"второто интервю" да се чете "интервюто",защото за второ интервю такива неща не се искат.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

и за да съм ама хептен изчерпателен към хората ,които ще кажат -ама с толкоз пари няма да ти е лесно да вземеш социал!
отговор:
1.Аз въобще нямах представа ,че в Канада давали кинти ей така за нищо на хората дето нямали-похвален акт на алтруизъм :lol: :lol:
т.е. имах съвсем смътна представа за социала
2.Не знаех ,че давали пари на хората да учат Френски,вместо да е обратното.Бях чел из форума за КОФИ - мофи ама не беше ясно
3.В самолета ни казаха за тая работа със социала и ние просто натъпкахме парите по-дълбоко и никой не ни е джобил-каквото декларирахме се прие на юнашко доверие-шопите са много чак на всичко ,ей! :lol: :lol: :lol: мааа ма им софиянска :lol: :lol: :lol:
и препоръка като зададеш след някой друг месец въпроса "как да си пренеса парите"
отговор"кеш"-за да избегнеш таксите - мое мнение
Късмет и успех :beer:
Аватар
kalite
Обратна връзка:

interesno!!

Мнение от kalite »

izvinqvaite 4e se namesvam ,no da zapitam:
az kato kandidatstvam sam i smqtam da kaja 4e shte vlqza v canada sys 4000 a referensiite za predi interviuto sa za 7000 kak da kaja na interviuto 4e shte imam po malko. i oshte neshto dokolkoto pro4etoh komentarite vi e po dobre da kaja po malka syma a da si skriq drugite taka li?
Rien de mieux que du sexe avant de dormir
babinoyarentze

Мнение от babinoyarentze »

Не се притеснявайте за парите за деклариране - до сега не съм чул някой да са върнали от границата, за това, че не е представил бележка. Преди години единственото което ми поискаха беше да напиша сумата и да се подпиша - дори не си спомням колко декларирах, но определено нямах толкова на банкова сметка към момента.

Подправянето на документи или представянето на фалшиви такива обаче е сериозно нарушение за което депортират и/или пращат в затвор след което пак депортират. Моят съвет е това да не се прави. Ако сте минали на интервю, документите са ви готови и паспорта ви е в джоба, не виждам какво друго повече ви е необходимо.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

i oshte neshto dokolkoto pro4etoh komentarite vi e po dobre da kaja po malka syma a da si skriq drugite taka li?
ако смяташ да взимаш социал-виж статията на портала-предполагам ,че съдържа достоверна информация.

относно фалшификатите-спокойно - никой не ги проверява,а пък и не ти трябва фалшиво пълномощно да изтеглиш 1 милион от банка,ами само някакво скапано пълномощно.
Пък и по-сериозните документи ги правят "художниците" те дори нама да ти дадат да контактуваш с тях пряко- чист си като новородено-абе почти.
Вярвай на по-опитните. :lol: :lol:
аз съм поръчвал къде по-сериозни документи :lol: :lol:
babinoyarentze

Вярвай на по-опитните. :lol: :lol:
аз съм поръчвал къде по-сериозни документи :lol: :lol:[/quote]

правилно - направо поръчай на "художниците" един готов канадски паспорт. Хем ще ти излезе по-евтино, хем ще си спестиш главоболията. Чиста делавера - после ако те хванат им кажи, че са ти казали че документите не се проверяват. Успех :D :D
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

не става за Америка - само за Европа-там излизаш с Бг паспорта ,а с фалшивия си търсиш работа(с копието му-щото инък -гориш лошо)
така е и в САЩ доколкото знам,но проблема е че до този континент трябва да имаш легален достъп.
Яренце -явно не си от стара коза :lol: :lol:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

prodaljenieto na temata e v forum "Razni" pod zaglavie "falshificati...."
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

никога не знае от кой заек ще изскочи храст... ъъ пардон, май беше обратното
:lol: :lol: :lol:

ами така е - няма тука да се рекламирам я-да живее безплатната информация!

Ла Рю тоя се казва Николайчо и беше лежал първия път тъкмо за изнасяне на пари от трезор с фалшиво пълномощно :lol: :lol:
но е много свястно момче - пич като мене :lol:
Вив ля реолюсион!
Вив Ля Франс!
Венсеремос!
Вив независим Кебек(опа увлякох се :oops: )!

скапахме темата,но препоръките ми са изпробвани-могат да се вземат предвид :beer:
babinoyarentze

предлагам като финал по темата за фалшификатите (пардон храстите зайците и хиперактивните...) всеки да чуе парчето Араш фукарата на Черно Фередже - особено последното изречение - ако парчето липсва от музикотеките ви пишете - ще ви го пратя в МР3 формат - съвсем легално при това. :wink:
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

яренце - в разни плийз!
babinoyarentze

афтер ю :D
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

mnogo se izviniavam,ama e imalo i ima sluchai da se praviat nasreshtni proverki na Bank.reference.Ne dali imash sumata,a dali bankata e izdala dokumenta za sumata,i ako ot bamkata im kajat che niama takova neshto shte vidish Canada sled 3 prerajdania :idea:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

еее риск печели или губи-
но това не е варианта ,който препоръчвам - това е някаква крайна мярка.Варианта с приятелите е най-използвания ,следват собствени пари :lol:
по-добре не стигайте до правене на банков печат-разбере ли се - с банката ще имате най-сериозни проблеми,няма да ви до Канада май въобще тогава :lol:
Заключено