POMOSHT
и за да съм ама хептен изчерпателен към хората ,които ще кажат -ама с толкоз пари няма да ти е лесно да вземеш социал!
отговор:
1.Аз въобще нямах представа ,че в Канада давали кинти ей така за нищо на хората дето нямали-похвален акт на алтруизъм
т.е. имах съвсем смътна представа за социала
2.Не знаех ,че давали пари на хората да учат Френски,вместо да е обратното.Бях чел из форума за КОФИ - мофи ама не беше ясно
3.В самолета ни казаха за тая работа със социала и ние просто натъпкахме парите по-дълбоко и никой не ни е джобил-каквото декларирахме се прие на юнашко доверие-шопите са много чак на всичко ,ей!
мааа ма им софиянска
и препоръка като зададеш след някой друг месец въпроса "как да си пренеса парите"
отговор"кеш"-за да избегнеш таксите - мое мнение
Късмет и успех
отговор:
1.Аз въобще нямах представа ,че в Канада давали кинти ей така за нищо на хората дето нямали-похвален акт на алтруизъм

т.е. имах съвсем смътна представа за социала
2.Не знаех ,че давали пари на хората да учат Френски,вместо да е обратното.Бях чел из форума за КОФИ - мофи ама не беше ясно
3.В самолета ни казаха за тая работа със социала и ние просто натъпкахме парите по-дълбоко и никой не ни е джобил-каквото декларирахме се прие на юнашко доверие-шопите са много чак на всичко ,ей!

и препоръка като зададеш след някой друг месец въпроса "как да си пренеса парите"
отговор"кеш"-за да избегнеш таксите - мое мнение
Късмет и успех

- kalite
- Обратна връзка:
interesno!!
izvinqvaite 4e se namesvam ,no da zapitam:
az kato kandidatstvam sam i smqtam da kaja 4e shte vlqza v canada sys 4000 a referensiite za predi interviuto sa za 7000 kak da kaja na interviuto 4e shte imam po malko. i oshte neshto dokolkoto pro4etoh komentarite vi e po dobre da kaja po malka syma a da si skriq drugite taka li?
az kato kandidatstvam sam i smqtam da kaja 4e shte vlqza v canada sys 4000 a referensiite za predi interviuto sa za 7000 kak da kaja na interviuto 4e shte imam po malko. i oshte neshto dokolkoto pro4etoh komentarite vi e po dobre da kaja po malka syma a da si skriq drugite taka li?
Rien de mieux que du sexe avant de dormir
-
Не се притеснявайте за парите за деклариране - до сега не съм чул някой да са върнали от границата, за това, че не е представил бележка. Преди години единственото което ми поискаха беше да напиша сумата и да се подпиша - дори не си спомням колко декларирах, но определено нямах толкова на банкова сметка към момента.
Подправянето на документи или представянето на фалшиви такива обаче е сериозно нарушение за което депортират и/или пращат в затвор след което пак депортират. Моят съвет е това да не се прави. Ако сте минали на интервю, документите са ви готови и паспорта ви е в джоба, не виждам какво друго повече ви е необходимо.
Подправянето на документи или представянето на фалшиви такива обаче е сериозно нарушение за което депортират и/или пращат в затвор след което пак депортират. Моят съвет е това да не се прави. Ако сте минали на интервю, документите са ви готови и паспорта ви е в джоба, не виждам какво друго повече ви е необходимо.
ако смяташ да взимаш социал-виж статията на портала-предполагам ,че съдържа достоверна информация.i oshte neshto dokolkoto pro4etoh komentarite vi e po dobre da kaja po malka syma a da si skriq drugite taka li?
относно фалшификатите-спокойно - никой не ги проверява,а пък и не ти трябва фалшиво пълномощно да изтеглиш 1 милион от банка,ами само някакво скапано пълномощно.
Пък и по-сериозните документи ги правят "художниците" те дори нама да ти дадат да контактуваш с тях пряко- чист си като новородено-абе почти.
Вярвай на по-опитните.

аз съм поръчвал къде по-сериозни документи

-
Вярвай на по-опитните.
[/quote]
правилно - направо поръчай на "художниците" един готов канадски паспорт. Хем ще ти излезе по-евтино, хем ще си спестиш главоболията. Чиста делавера - после ако те хванат им кажи, че са ти казали че документите не се проверяват. Успех

правилно - направо поръчай на "художниците" един готов канадски паспорт. Хем ще ти излезе по-евтино, хем ще си спестиш главоболията. Чиста делавера - после ако те хванат им кажи, че са ти казали че документите не се проверяват. Успех

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
никога не знае от кой заек ще изскочи храст... ъъ пардон, май беше обратното

ами така е - няма тука да се рекламирам я-да живее безплатната информация!
Ла Рю тоя се казва Николайчо и беше лежал първия път тъкмо за изнасяне на пари от трезор с фалшиво пълномощно

но е много свястно момче - пич като мене

Вив ля реолюсион!
Вив Ля Франс!
Венсеремос!
Вив независим Кебек(опа увлякох се

скапахме темата,но препоръките ми са изпробвани-могат да се вземат предвид

-
-
- Дякон Игнатий
еее риск печели или губи-
но това не е варианта ,който препоръчвам - това е някаква крайна мярка.Варианта с приятелите е най-използвания ,следват собствени пари
по-добре не стигайте до правене на банков печат-разбере ли се - с банката ще имате най-сериозни проблеми,няма да ви до Канада май въобще тогава
но това не е варианта ,който препоръчвам - това е някаква крайна мярка.Варианта с приятелите е най-използвания ,следват собствени пари

по-добре не стигайте до правене на банков печат-разбере ли се - с банката ще имате най-сериозни проблеми,няма да ви до Канада май въобще тогава