tri vyprosa???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
митето

tri vyprosa???

Мнение от митето »

Zdraveite, dami i gospoda,
interesuvame ako njakoi moje da mi otgovori na slednoto:
1. Moga li ot njakade da vidja tochkite koito se davat za konkreten otgovor ot EPI-to, za da moga da kombiniram otgovorite?
2. Imam dve visshi obrazovanija dali ste mi e ot polza ako gi spomena i dvete.
3. V EPI-to na grafata kakva profesia smjatam da praktikuvam, moga li da pisha dwe ili poveche, ili dali da pisha takava profesia kojato ne otgovarja na obrazovanieto mi,/specialnosta mi e upravljavana ot order/, no imam trudov staj. Interesuva me ako njakoi e zapoznat kak samite agenti interpretirat tazi informacia za da znam koe ste mi donese poveche tochki.
buddy

Re: tri vyprosa???

Мнение от buddy »

ìèòåòî написа: 1. Moga li ot njakade da vidja tochkite koito se davat za konkreten otgovor ot EPI-to, za da moga da kombiniram otgovorite?
2. Imam dve visshi obrazovanija dali ste mi e ot polza ako gi spomena i dvete.
3. V EPI-to na grafata kakva profesia smjatam da praktikuvam, moga li da pisha dwe ili poveche, ili dali da pisha takava profesia kojato ne otgovarja na obrazovanieto mi,/specialnosta mi e upravljavana ot order/, no imam trudov staj. Interesuva me ako njakoi e zapoznat kak samite agenti interpretirat tazi informacia za da znam koe ste mi donese poveche tochki.
1. Mite eto tuk moje da vidish vsichko za tochkite: http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html

2. Razbirase che shte spomenesh i dvete si obrazovania. Moje bi triabva da nablegnesh na tova, koeto e po-tarseno kato profesia.

3. Niama znachenie, che profesiata ti se upravliava ot order. Moje da si ia pishesh, no imai predvid, che tozi test ne se gleda ot "agenti", a e automatic, t.e. toi ti vduhva uverenost, no ne ti dava garancia, che shte te dopusnat do intervu t.n. Makar che s dve visshi, i ako pone ednoto e ot tursenite ne bi triabvalo da imash nikakvi problemi. Razbira se vij si tochkite i po drugite pokazaterli - vuzrast, staj....A, mislia, che triabva da pishesh samo edna profesia, koiato shte uprajniavash. A posle vav DSC moje da pishesh i dve i tri, che i poveche - sirech shansovete da se adaptirash sa po-golemi. Tam moje da pishesh i neshto, koeto naprimer ne se utravliava ot order, no go imash kato kvalifikacia primerno ot srednoto si obrazovanie?!?

Obmisli si nai-dobria variant i uspeh!
Заключено