ne polu4avam parvona4alnite dokumenti

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
yova

ne polu4avam parvona4alnite dokumenti

Мнение от yova »

zdraveite, na 03.09 kandidatsvah 4rez firma za emigracia v Quebec, pratiha dannite mi po internet, i mi kazaha, 4e sled mesec 6te polu4a dokumenti po po6tata, no o6te ne sam gi polu4ila, ne sam odobrena ili tarpelivo da 4akam o6te, moya bratov4edka mi kaza okolo 3 meseca? blagodarya vi
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

IZTEGLI GI SAMA I NECHAKAI

Мнение от petia4444 »

ZDRAVEI,az sushto kato teb chrez firma poluchix DCS DEKLARACIATA,no da ti kaja pose vidiax che moje i da se svali ot internet,otidi na WWW.BGCANADA.COMtova e portala i tam shte gi namerish vsichki neobxodimi dokumenti,tursi DCS i ia svali posle si ia populni i si prepishi spisuka s nujnite dokumenti ,koito sa predostaveni pak tam ot rosy i boby,az taka napravix ,da znaesh che shte poluchish ot viena i tvoite i to ne za 3 meseca,a mnogo po rano ,no zashto da se bavish,kogato mojesh da si gi svalish ot neta i da gi populnish i puskash ,i bez tov aprocedurata e dosta dulga,a i da znaesh ,ako imash niakakvi vuprosi,molia samo pitai,nie sme tuk zatova!
POJELAVAM TI USPEX !
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

:-))

Мнение от petia4444 »

SAITE E TOZI,NESHTO NE GO BIAX NAPISALA PRAVILNO www.bgcanada.com
Аватар
precious
Обратна връзка:

Мнение от precious »

????????pratiha dannite mi po internet?????????????

Как така по интернет ????
Аз ли нещо не съм в час, ти ли не си се изказал правилно....???
Документите се пращат с писмо, по пощата или с куриер, не знам как ще пратиш чек по майла!!!!
Виж това, моля!
Последно промяна от precious на Вто Окт 05, 2004 2:25 pm, променено общо 1 път.
:kitty: :cat:
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

ti neshto ne si razbral skupi,az mnogo dobre sums si go napisala ,zashtoto tova e samata istina,zashto da se bavi ,kogato gi ima kacheni i moje da go svali i da gi populva,koe e loshoto deto go kazax,ako znaesh neshto drugo ,po dobre i dai suvet,a ne se podigravai :evil:
Аватар
precious
Обратна връзка:

Мнение от precious »

pratiha dannite mi po internet, i mi kazaha, 4e sled mesec 6te polu4a dokumenti po po6tata

Мила, останах с впечатление , че фирмата е пратила по нета документите във Виена и сега хората чакат отговор, ...... най-малко за подигравки си мисля!
Явно не сме се разбрали...
[/b]
:kitty: :cat:
Аватар
Koko

Re: ne polu4avam parvona4alnite dokumenti

Мнение от Koko »

yova написа:zdraveite, na 03.09 kandidatsvah 4rez firma za emigracia v Quebec, pratiha dannite mi po internet, i mi kazaha, 4e sled mesec 6te polu4a dokumenti po po6tata, no o6te ne sam gi polu4ila, ne sam odobrena ili tarpelivo da 4akam o6te, moya bratov4edka mi kaza okolo 3 meseca? blagodarya vi
yova, на мен ли ми се струва така или от въпросната фирма нещо не са ти обяснили като хората? Значи няма такова понятие като кандидастване за Квебек през интернет. Има така наречения on-line тест, който можеш да попълниш през интернет и получаваш отговор дали имаш шанс да имигрираш по програмата за провинция Квебек, но реално процедурата ти все още не е започнала. Едва когато си попълниш формулярите и приложиш всички необходими документи, и всичко това заедно с платената такса го пратиш във Виена реално процедурата започва.
Както petia4444 е отбелязала по-горе, на портала на форума има доста информация написана от хора вече минали по процедурата за това от къде да си свалиш формулярите, как да ги попълниш и какви документи да приложиш. Също не е лошо да прегледаш официалния сайт за имиграция на провинция Квебек.
Моят най-добронамерен съвет е да оставиш фирмата и да се захванеш за процедурата си сама. Фирмите посредници имат лошия навик или да не ти казват всичко, или в известен смисъл да те заблуждават – нали трябва някак да си оправдаят парите. Все пак можеш да говориш пак със тях да ти обяснат по-подробно за какво точно кандидастване през интернет става дума. На мен лично би ми било много интересно да разбера какво точно са ти обяснили.
maryjoe

Мнение от maryjoe »

vSIAKA FIRMA OT TOZI TIP ILI TARGUVA SAS SVOBODNA INFORMAZIA ILI SA PALNI MOSENNIZI. VSI4KO E V OFIZIALNIA SAIT.
pREVEZDAS SI NEOBX. DOKUMENTI, SAS SASTITE DANNI POPALVAS DECLARAZIATA, PRASTAS PARI NA VIENSKOTO POSOLSTVO ZA RAZGLEZDANE NA DOK. I SI 4AKAS,U4EIKI FRENSKI. KOITO TVARDI DRUGO E MASKARA! MARYJOE
Аватар
Stef

sait

Мнение от Stef »

Za kakvo sa vi tezi firmi tuk ima cyalata oficialna informaciya www.cic.gc.ca a za ostanaloto pitaite i tarsete v foruma.
Uspeh
Go big or go home.
LaRue

Мнение от LaRue »

maryjoe написа:vSIAKA FIRMA OT TOZI TIP ILI TARGUVA SAS SVOBODNA INFORMAZIA ILI SA PALNI MOSENNIZI. VSI4KO E V OFIZIALNIA SAIT.
pREVEZDAS SI NEOBX. DOKUMENTI, SAS SASTITE DANNI POPALVAS DECLARAZIATA, PRASTAS PARI NA VIENSKOTO POSOLSTVO ZA RAZGLEZDANE NA DOK. I SI 4AKAS,U4EIKI FRENSKI. KOITO TVARDI DRUGO E MASKARA! MARYJOE
А, този който няма време, не е уверен в себе си, няма познати които да му помогнат или няма достатъчно езикови познания да си попълни документите сам какъв е?
Така, както си го написала е много лесно- Ори, Мели, Яж
Не защитавам фирмите, но си много крайна :idea: , предстви си, че има и хора за които не е проблем да си платят и да не се разправят с формалности.
Аз не се чувствам маскара за това, че не мисля като теб :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
buddy

Мнение от buddy »

Yova, az bih te posavetval da si namerish edin uchitel po frenski, koito se zanimava i s podgotovka za intervuto. V povecheto sluchai toi moje da ti napravi i neobhodimite prevodi. V arhivite ima dosta preporuki za takiva, a ako kajesh za koi grad stava vupros... vse shte se otzove niakoi saforumnik.
yova

blagodarya za pomo6tta i pak da pitam

Мнение от yova »

zdraveite, blagodarya na vsi4ki, koito sa pisali po vaprosa, koyto imah. za sajalenie, opitvayki se da bada po-lakoni4na, razbiram, 4e ne sam obyasnila problema si pravilno, sega 6te opitam pak, po-podrobno. parvona4alnoto kandidatsvane, koeto e online testa i o6te nyakakvi drugi danni za men, adres i t.n. ne znam to4no kakvo o6te, za6toto na firmata dadoh moya avtobiografia, koyato yavno im be6e dostata4na, ta 4rez firmata iskah da stane po-barzo i po-sigurno, ako i malko po-skapo, vse pak ima podrobnosti, koito mogat da se okajat prepani kamani. a znam, 4e naprimer za usa se kandidatsva vednaj v godinata, i posle 4ak na drugata godina, taka 4e misleh, sas firmata 6te e barzo i sigurno. az 6te im se obadya, razbira se, no ve4e mina sroka (4 sedmici), sled koyto mi kazaha, 4e 6te polu4a dokumentite, ako sled testa sam odobrena. firmata mi ya kaza moya bratov4edka, koyato ve4e e v canada s pomo6tta na sa6tata firma, za tozi site sa6to nau4ih ot bratov4edka mi, koyato mi kaza, 4e horata tuk mnogo pomagat. i tay kato imam nujda ot pomo6t, da pitam pak kakvoto me interesuva: da 4akam li o6te za dokumentite (razbrah, 4e sled testa, ako sam odobrena 6te polu4a parvona4alnite dokumenti, DCS kakto mi pisaha tuk), moga li da kandidatsvam pak i koga, sled kolko vreme.
yova

zabravih

Мнение от yova »

:) ne znam koy gi zaka4a tezi, ama budala ne e mnogo laskatelno, ne moje li da se promeni
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

yova,относно последния ти въпрос, отговор можеш да намериш тук:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=6678

А що се отнася до първия ти въпрос, можеш да си поговориш на лична среща със съфорумци от твоя град. Виж тук:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=6339
Ако искаш прати лично съобщение и си уговорете среща.
Успех! :P
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

da si namerish edin uchitel po frenski, koito se zanimava i s podgotovka za intervuto.
ама вече такива учители ли се навъдиха?

аз мислех ,че учителите са за подготовка по ФРЕНСКИ

пък може нещата да са се променили и интервютата вече да минават по сценарий ,като чайна церемония в Япония или само аз имам впечатление ,че интервюто е свободен разговор?

после след интервюто край на уроците-щото за кво ни е език :lol: :lol:
Заключено