roumensp написа:
Лично аз нямам нищо против китайците. С такива съм работил 15 години и повечето са за предпочитане като колеги пред много българи, с които съм работил в България.

A бе то по принцип и аз "нямам нищо против китайците" особено тези които са си все още в Китай.. И на мен те въобще не ми пречат..
Не съм съгласен че са за предпочитане пред българите.. Пред техните тарикатлъци нашите балкански номера са доста аматьорски. На мен китайците са ми най-трудните клиенти.. Кви номерца ми въртят, бедна ти е фантазията.
Ти по принцип не използваш градски транспорт но ако се повозиш малко в скайтрейна ще видиш колко бързо ще започнат и на теб да ти "пречат".. Аз работих в даунтаун няколко месеца та се налагаше да взимам скайтреина и думи нямам за кво става дума.. Те се ръгат хвърлят си the soda cans по пода.. течат кока-коли, спрайтове и тем подобни боклуци и ми се лепят по подметките.. Да не говоим пък как мляскат докато закусват в градският транспорт.
Сори, и аз искам да съм толерантен и с отворено мислене и all this crap но не е лесно.. Опитвам се като теб да си втълпявам "че не ми пречат" но истината за съжаление е друга.
Всеки ден се налага (буквално) да се сблъсквам с тях и тези сблъсаци въобще не са от най-приятните..
Има един Макдоналдс на Victoria and Kingsway. Като влезеш в него смърди на китайска кухня щот те си носят там ориза и си го ядат докато си пият кафетата 50% off, които ги купуват с купони..
Техните изцепки край нямат и винаги когато си помисля че вече няма с кво да ме изненадат пак излизат с некой нов тарикатлък или простотия..