Kak da si nameria rabota?
Kak da si nameria rabota?
Zdraveite,ot 10 mesetza si korespondiram s monsieur LaRue .Za noujnite 35 tochki ,ne mi dostigat 2,a na suprouga mi 1,ottam ne pokrivame sledvachia etap za 58.Az vladea frenski ezik i sam utchitelka,saprougat mi ne vladee ezik ,no ima dve diplomi za vische obrazovanie.Tai kato niama kak da nabavim neobchodimite tochki edinstveniat izchod e da namerim rabota za edin ot nas.Moje li niakoi ot Vas da ni izprati pismo za badecha rabota ,bez znachenie kakva i bez obvarzvane,tzelta ni e samo da saberem tochkite, ili ako poznavate niakoi koito bi mogal da ni pomogne da ni svarjete s nego?
Blagodaria na vsichki vas,che vi ima i bog da vi pazi.
Blagodaria na vsichki vas,che vi ima i bog da vi pazi.
На мен пък ми е много интересно как така учителка с френски и съпруг с 2 висши обр. (какви между другото?) не събират точките...
Начинът да си ги повишите във всеки случай,не опира до бъдеща работа! Обикновенно за интервюто се разпечатват предложения от сайтовете за търсене на работа (можете да се абонирате и да ви пълнят пощата) за да се демонстрира адаптивност и способност да се справите тук. Разбира се,че по този пункт мусюто добавя точки,но той може да прецени по пункта максимум точки и без разпечатки на оферти ако му дадете да разбере,че знаете точно какво да направите тук за да почнете максимално бързо работа.
Що се отнася все пак до повишаване на точките...
Начинът да го направите е чрез езиците-английски за теб, френски+ английски за съпруга. Познат в Канада за 1 точка.
След като си учител,прати писмо да Мин-вото на образ-ето тук с питане за получаване на перми! Те ще ти изпратят обяснения как да процедираш, което съответно ще демонстрираш на интервюто.
За съпруга не мога да посъветвам нищо, след като не даваш никакви данни за него.

Начинът да си ги повишите във всеки случай,не опира до бъдеща работа! Обикновенно за интервюто се разпечатват предложения от сайтовете за търсене на работа (можете да се абонирате и да ви пълнят пощата) за да се демонстрира адаптивност и способност да се справите тук. Разбира се,че по този пункт мусюто добавя точки,но той може да прецени по пункта максимум точки и без разпечатки на оферти ако му дадете да разбере,че знаете точно какво да направите тук за да почнете максимално бързо работа.
Начинът да го направите е чрез езиците-английски за теб, френски+ английски за съпруга. Познат в Канада за 1 точка.
След като си учител,прати писмо да Мин-вото на образ-ето тук с питане за получаване на перми! Те ще ти изпратят обяснения как да процедираш, което съответно ще демонстрираш на интервюто.
За съпруга не мога да посъветвам нищо, след като не даваш никакви данни за него.
Какво значи човек да си навлече Ревеню Квебек?sub0 написа: .... а който ви изпрати да си навлече Ревеню Кебек.
Моя съвет към Djozi е съпруга ти да наблегне на езика - след като не му достига само 1 точка, това е най-сигурния път, още повече че без език в Канада ще му е много трудно. Освен това вариант с работа по този начин - просто няма как да стане.
-
- Обратна връзка:
zdr RE : rabota
zdr
na men na interview-to edin ot vaprosite mi beshe kak shte si namerite rabota
ta az sam prashtal do pove4eto firmi koito imat e-mAIL POBLIKUVAN V iNTERNET
i te NEJELAYAT da me naemat ot tuk (BG)
No edna ot Agenciite mi beshe varnala pismo v koeto kazvat
Da kogato polu4ite VISA i doidete tyk nie shte vi sadeisvame
no Canada e nezakonno da se tarsi rabota po tozi na4in
az byax zapazil tova ismo i kogato go pokazax na Pierre Rivar toi mnogo se nakefi 4e sam tarsil ama te zakonnite....
tova e
ot tyk sporedmen shansovete sa 0%
valBG
na men na interview-to edin ot vaprosite mi beshe kak shte si namerite rabota
ta az sam prashtal do pove4eto firmi koito imat e-mAIL POBLIKUVAN V iNTERNET
i te NEJELAYAT da me naemat ot tuk (BG)
No edna ot Agenciite mi beshe varnala pismo v koeto kazvat
Da kogato polu4ite VISA i doidete tyk nie shte vi sadeisvame
no Canada e nezakonno da se tarsi rabota po tozi na4in
az byax zapazil tova ismo i kogato go pokazax na Pierre Rivar toi mnogo se nakefi 4e sam tarsil ama te zakonnite....
tova e
ot tyk sporedmen shansovete sa 0%
valBG
Здравейте и благодаря за вниманието.Съпругът ми е завършил вет.мед. в Ст.Загора и фин. и кредит.Не събираме точките поради възраста-40 и 43 г. - 1 точка.Стари ли сме за имигранти?JOY написа:На мен пък ми е много интересно как така учителка с френски и съпруг с 2 висши обр. (какви между другото?) не събират точките...![]()
![]()
LaRue, що бъркаш хората сега с програми, които въобще не са за тях?
Хей сега на нея като преподавател, дето трябва да има перми тук за да работи и на него като на вет. лекар,който най-вероятно и да преобърне земята няма пак да работи по специалността си тук ,ще и прати някой работна виза!
Djozi, наблягайте на езиците! Предполагам, че на такава възраст набирате максимум за стаж? На такава възраст е два пъти по-важно да покажете,че сте в състояние да се оправите тук в максимално кратък срок. Започнете си процедурите по професиите от Бг. доколкото е възможно. Поне ще демонстрирате, че знаете какво да правите ако не друго.
Да не те разочаровам, но са малко хората на тази възраст, които минават по този начин.
Не казвам, че няма, но към този факт се добавят и регулирани професии, което ще забави трудоустройството ви. На съпруга ти стажа му като икономист или като вет. лекар е? Това е от значение.

Хей сега на нея като преподавател, дето трябва да има перми тук за да работи и на него като на вет. лекар,който най-вероятно и да преобърне земята няма пак да работи по специалността си тук ,ще и прати някой работна виза!

Djozi, наблягайте на езиците! Предполагам, че на такава възраст набирате максимум за стаж? На такава възраст е два пъти по-важно да покажете,че сте в състояние да се оправите тук в максимално кратък срок. Започнете си процедурите по професиите от Бг. доколкото е възможно. Поне ще демонстрирате, че знаете какво да правите ако не друго.
Да не те разочаровам, но са малко хората на тази възраст, които минават по този начин.

Опит за подпомагане на роднинско семейство по програмата на емиграция, като съпруга получава оферта за работа. Документите готови направени от адвокат Кебекарец. Следва отказ, после ха покажи как ще му плащаш на този и ха защо пък да няма местен такъв специалист.Koko написа: Какво значи човек да си навлече Ревеню Квебек?
И после хоп данъчна проверка по сигнал - не е шега.
-
Скъпа JOY, не съм съгласен с теб, но нямам и намерение да споря.LaRue, що бъркаш хората сега с програми, които въобще не са за тях?
За твое сведение, аз съм на 44год., а съпругата ми е на 28 год.

Съветвам те, да се отървеш от манталитета си на типична BG медицинска сестра, която като по правило, винаги е най-компетентна и знае повече от доктора, който я е наел на работа.
ПП Кулинарните ти тема чета с интерес и признавам, че там си виртуоз
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

LaRue написа: Съветвам те, да се отървеш от манталитета си на типична BG медицинска сестра, която като по правило, винаги е най-компетентна и знае повече от доктора, който я е наел на работа.
ПП Кулинарните ти тема чета с интерес и признавам, че там си виртуоз
:partytime: :tuut:

Ей, сега стана купона!
Да...Купон!
Къде го удряш, къде се пука!
Приятеля LaRue избива комплекси нещо явно!
Нит съм ти искала образованията, нит възрастта бате LaRue!
Ставаше въпрос, че пращаш хората в девета глуха!
Що касае професионалните ми качества и менталитет, ти си най-малко човека, който може да съди и с който бих обсъждала!

Приятеля LaRue избива комплекси нещо явно!
Нит съм ти искала образованията, нит възрастта бате LaRue!

Ставаше въпрос, че пращаш хората в девета глуха!
Що касае професионалните ми качества и менталитет, ти си най-малко човека, който може да съди и с който бих обсъждала!