ivandaman написа:Аз със сигурност не съм в "игнор" листа на Бистра. На мен пък тя въобще не ми пречи и откровено казано ми е малко странна тази масова истерия срещу нея.
Не съм забелязал тя да атакува (непредизвикано) някой, но пък за сметка на това много хора чакат тя да напише нещо (независимо какво) и да се нахвърлят върху нея като хиени..
Разбирам закачливите подхвърляние в кръга на майтапа но злобарските атаки са неоправдани според мен.
My beef with Strina:
1.Изключително досадна, с претенциите на 25 годишен фотомодел, завършил Харвард
2. На всяко гърне мерудия - постоянно натрапва, в 90% от случаите, излишното си и глупаво мнение. Каквото и събитие да се коментира, непременно подобно се е случило или с баща и, или с нейна позната/познат.
3. Като споменах баща и - постоянно ни го натяква, като че ли не на нея, а на нас е помогнал да дойдем в Канада. Сякаш без него не тя и Щерю, а ние щяхме все още да танцуваме по селските вечеринки в белослатинското читалище Просвета.
4. Фукла - на кой му пука за новата и кухня, работа, или колко пъти ходи на ски (абсолютно съм сигурен, че едва "срича" по равните като на Костко паркинга, монреалски писти).
5. Нагла - не отдавна ми забрани (сякаш изобщо съм искал), да се регистрирам под чужд прякор, защото било в противовес с условията на форума, при положение, че тя самата списваше под псевдонима Джулия.
6. Взима си поука от градивния критицизъм, постоянно отправян към нея, като 5-годишната Марийка - колкото повече и казваш да не прави глупости, толкова повече скача в локвата.
Задай си въпроса защо, примерно, Ира не е такъв обект на постоянни и масови подигравки?
Ако се разкара от форума, на мен, а и предполагам на повечето хора тук, ще липсва като херпес зостер.