Парт тайм работа Brockville, Cornwall, Alexandria
Парт тайм работа Brockville, Cornwall, Alexandria
За някой който има елементарни познания в електрониката и информатиката и има свободно време. Пътуване веднъж в месеца до посочените градове и веднъж до Drummondville. Работата е да се сменя хартията на автоматите за билети на влаковете в посочените градове. Гарантирани 300$ на месец и ако се наложи допълнителен сервиз се заплаща допълнително 35-40$/ч. Изисква се кола, лаптоп и телефон с дата план, както и двата езика на прилично ниво.
Не плащат горивото, така че икономичната кола е в полза на човека.
Ако някой има интерес да пише на лични да го свържа.
Понеже не можах да го измисля в заглавието, идеалният вариант е за живеещ в Монреал или околията.
Не плащат горивото, така че икономичната кола е в полза на човека.
Ако някой има интерес да пише на лични да го свържа.
Понеже не можах да го измисля в заглавието, идеалният вариант е за живеещ в Монреал или околията.
Re: Парт тайм работа Brockville, Cornwall, Alexandria
Имам един въпрос
тези 300$ случайно няма ли да заминат за гориво и аморт. за какъвто и да е автомобил и да останат някакви десетки долари? Нещо не се връзва по скоро на услуга ми се струва от съгласили я се на тази обява!

Аз не виждам проблем - да приемем, че са 300 километра общо, с кола за 5/100 и 15 цента на километър лизинг, то сметката е 15 литра бензин и 45 долара за колата. Тоест остават около 230 кинта за 5 часа пътуване/работа. Аз съм карал вестници за 25 на смяна от 4 часа и 30 километра
Може просто ми звучат няколко дестинации съответно различни км и заради това го казах. Смяташ ли, че за 5ч с трафик пътуване и т.н. ще успееш да обиколиш да свършиш работата и да се прибереш и също така 5/100, ако е дизелова по скоро не бензинова 

-
Това с 5/100 може да стане ама може и да не стане. То чисто нова да е колата в трафик става поне на 7-8/100 ама хайде да не издребняваме.pumpy написа:Аз не виждам проблем - да приемем, че са 300 километра общо, с кола за 5/100 и 15 цента на километър лизинг, то сметката е 15 литра бензин и 45 долара за колата. Тоест остават около 230 кинта за 5 часа пътуване/работа. Аз съм карал вестници за 25 на смяна от 4 часа и 30 километра
Не знам колко е изгодно, но е по-добре от пица деливъри, всеки да си преценя сам. Това е все пак допълнителна работа и човека може да си избира кога да пътува в рамките на 3 дни след заявка. Не съм аз който дава работата. Все пак 230$ за около 6ч работа не е зле.
На всички които ми писаха съм дал координати.
driver написа:Не знам колко е изгодно, но е по-добре от пица деливъри, всеки да си преценя сам. Това е все пак допълнителна работа и човека може да си избира кога да пътува в рамките на 3 дни след заявка. Не съм аз който дава работата. Все пак 230$ за около 6ч работа не е зле.

Здравейте, обявата е отново валидна.
ако някой се интересува, моля на лични. ще му дам нужните координати.
парите все още са 300.
ако някой се интересува, моля на лични. ще му дам нужните координати.
парите все още са 300.
мястото е вече заето. благодаря
търси се човек за град квебек - един път в месец да сменя хартията в гарата. парите са 40 долара. времето е към 10 мин на място за смяна, проверка на апарата.
ако има спешно повикване заплащането е повече.
за тези които се интересуват, моля, на лични, за да ви дам телефона на фирмата.
ако има спешно повикване заплащането е повече.
за тези които се интересуват, моля, на лични, за да ви дам телефона на фирмата.
уточнение: търси се човек за град квебек - желателно да живее в град квебек.
цената е 40 долара, като пътни не са включени.
цената е 40 долара, като пътни не са включени.