Голямо облекчение за всички кандидат-емигранти!
Голямо облекчение за всички кандидат-емигранти!
На 2 април пускат метрото до терминал 2.
http://www.investor.bg/ikonomika-i-poli ... il-191908/"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Re: Голямо облекчение за всички кандидат-емигранти!
Защо точно на 2-ри?! Това мероприятие според мен е по-подходящо за 1-ви. 

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
2 април ще бъде Ден на Национален Траур за таксиметровите шофьори в София.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Спомням си навремето едно такси от х-л Плиска до летището ми взе два пъти повече отколкото струваше автобуса от Пловдив до София. И аз мисля че таксиметровата мафия от бившия вече летищен бизнес ще е в траур днес.joro написа:2 април ще бъде Ден на Национален Траур за таксиметровите шофьори в София.
Мда, днес имах удоволствието да пробвам новото метро - наистина е добра придобивка за столичани пътуващи за и от летището. За моя изнедада се оказа че в метрото има и контрольорки, макар че не ми е ясно как някой би успял да се качи да се вози гратис.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Ха аз за малко да го пробвам вчера, ама едно приятелче ме взе с колата. След 3 седмици ще го пробвам 

Dead Eyes See No Future
Видял съм метрото в Рим, Прага, Букурещ, ама нашето си е най-красиво 

joro написа:2 април ще бъде Ден на Национален Траур за таксиметровите шофьори в София.
Прегрупират таксита заради метрото до летището
Необходимо е прегрупиране на такситата заради метрото до летището, каза председателят на Камарата на таксиметровите водачи и превозвачи Спас Атанасов.
Той обясни, че работата на превозвачите е намаляла наполовина.
Официално само една фирма обслужваше аерогарата. По думите му досега половината фирма е стояла на летището. Сега, с пускането на метрото, вече се връща в града.
"Чувам от другите шофьори, че тези таксита, които бяха на летището, вече почват да се редят на стоянките в града и те са недоволни, защото, казват - бяхме по-малко таксита, сега ставаме повече тука из града и ще намалее работата и за нас", каза още Атанасов.
Новата метротсечка до летището беше открита на 2 април. С нея разстоянието от центъра до летище София се пропътува за 18 минути.
Be yourself - no one else is more qualified.
Гоша, май темата трябваше да звучи по друг начин ....joro написа:На 2 април пускат метрото до терминал 2.

Голямо облекчение за всички гурбетчии и гастербайтери !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Жоре, от кога шопското стигна чак до Банско ?joro написа:Видял съм метрото в Рим, Прага, Букурещ, ама нашето си е най-красиво
И най-евтино- за 50 цента билетче обикаляш цялата София.pumpy написа:Жоре, от кога шопското стигна чак до Банско ?joro написа:Видял съм метрото в Рим, Прага, Букурещ, ама нашето си е най-красиво
От метростанция "Искърско шосе" директно с влак до морето
http://news.ibox.bg/news/id_511210409"
http://news.ibox.bg/news/id_511210409"
Контрольорките се возят без билети, че им и плащат. Аз по-хубаво от московското не съм виждал...Koko написа:Мда, днес имах удоволствието да пробвам новото метро - наистина е добра придобивка за столичани пътуващи за и от летището. За моя изнедада се оказа че в метрото има и контрольорки, макар че не ми е ясно как някой би успял да се качи да се вози гратис.
Embrace your climate change!