Гинеме като мухи

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
ivalin

Re: Гинеме като мухи

Мнение от ivalin »

Bistra написа:Ми чета книги, ивалине и на теб мисля ти е време! :P
Дядо ми и баща ми не ги набърквай! Те имат общо с комунизма, колкото свинче с кладенчова вода! Ще ви се на вас плъхарите да оправдаете нечия заможност с комунистически привилегии след 10-ти, ама истината е, че се дължи на две качества (и двете крайно непознати за вашата група)
Труд и Интелигентност, ивалине! Аре у лево! Ходи да трепеш мишки като за друго не ставаш! :D
Искаш да ни убедиш, че твоите са били света вода ненапита, изключение в правилото...?! Всички са комунисти, само твоите не...?! И тогава как са влезли в затора и са станали хора, по политически или по криминални причини. Ами те хората са казали, че във всяко богатство има най-малко едно престъпление. А това с книгите е хубаво, след като не си чела когато трябва, сега трябва да четеш, та белким се пообразоваш малко и пооправиш този уличиен и просташки речник, който упорито демонстрираш в постовете си. :!:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ивалине, жал ми е за теб, ако за да имигрираш си минал през затвора.Голяма мъка ще да е било, за да отидеш някъде, където се чувствуваш нещастен. ;(
Просташкият речник е запазен за такива редки екземпляри като теб и членовете на игнор листата ми. И не си познал, няма да го оправя, защото циникът само от цинизъм разбира. А под "разбиране" за мен е налягане на парцалите или мишината, ако по-ти харесва. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Bistra написа:Ивалине, жал ми е за теб, ако за да имигрираш си минал през затвора.Голяма мъка ще да е било, за да отидеш някъде, където се чувствуваш нещастен. ;(
Просташкият речник е запазен за такива редки екземпляри като теб и членовете на игнор листата ми. И не си познал, няма да го оправя, защото циникът само от цинизъм разбира. А под "разбиране" за мен е налягане на парцалите или мишината, ако по-ти харесва. ;)
Бистре, благодаря ти за съчувствието и отзивчивото отношение към мен. Много се радвам, че съм те трогнал! :bow: Винаги съм бил щастлив, когато жена има чувства към мен, пък било то и чужда. За толкова години вече съм зпочнал да свиквам на всичко. А как съм дошъл и как се чувствам, позволи ми да ти напомня, че не е мястото тука да го обсъждаме. За повече информация виж подписа ми! :x
ПП Само за сведение (по ти, най ми) не се пише с тире. ;) Нищо лично... :geek:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mи аз имам "дупотопен" правопис. :$ Намерил кой да ми слага опашка! :D
Я кажи, кажи за затворя! Ще те черпя един обяд като папата! :rofl:
Голям пич! (макар че Мухъта не го 'аресва)
Гле'й как взима пица от случаен човек!
https://www.youtube.com/watch?v=qgqIV49GnvU"
Това ваш Путин може ли го? Няма да смее, че ще го отровят. Мишок! ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Я по темата, че много се отклонихме.
Верни на форумния стил, ей ви на - руска следа! :P
Куфарът, в който бе намерено убитото дете, бил собственост на рускиня
Миеле пропусна да публикува тази новина. Чудя се, случайно ли е? |(
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Bistra написа:Mи аз имам "дупотопен" правопис. :$
И ти се гордееш с това...? Язък, а пък се хвалиш, че рендосваш книги... явно е бан бадева... :fubar:
Извинявай, че толкова лично прие приятелския ми съвет! Нямах намерение да го правя на въпрос, но след като така реагираш ще си позволя да ти напомня още, че в синтактичната конструкция на писмената реч, след всеки препинателен знак се слага интервал. :!:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

E, не се гордея, разбира се. Иронизирам те, за разлика от теб, който си истински неграмотен и се опитваш да поучаваш отгоре на това! :D
Бягай се скрий някъде! Не си ми интересен, а аз не обичам да си губя времето. |(
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Bistra написа:E, не се гордея, разбира се. Иронизирам те, за разлика от теб, който си истински неграмотен и се опитваш да поучаваш отгоре на това! :D
Бягай се скрий някъде! Не си ми интересен, а аз не обичам да си губя времето. |(
Я кажи тогава, какво правиш в тоя форум - учиш ни на ум и разум ли? :lol:
Embrace your climate change!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Уча ви на веселост. Много сте пренапрегнати. Получава се често от сексуална незадоволеност или да я наречем обществена незначителност. :P
Смехът е здраве! Инак ще погинете като ...мухи? :tmi:
Ехооо, Мух, жив ли си? :lol:
Публикувай отговор