DALGOTO CAKANE ZA FEDERALNA CANADA
-
DALGOTO CAKANE ZA FEDERALNA CANADA
ZDRAVEITE PRIATELI!
Otnosno cakaneto za kanada nie cakame ot
fevruari mesec 2001 godina.
Znaci dosega nali razbirate 3 godini i 7 meseca cakane. Za tozi period sme imali samo edno pismo ot tiahna strana che iskat aktualizacia na dokumentite. Zvaniala sam 3, 4 pasi v posolstwoto v Bukuresht, no samo mi se izviniavat i mi kazvat che v momenta razglejdat dokumenti ot kraia na 2000 godina i che nie sme na opashkata. Tova e.
Mnogo ot vas sigurno shte se razocarovat no TOVA E TROMAVATA SISTEMA NA BUKURESHT.
Za sega samo cakame vece 3 godini i 7 meseca.
Znaci dosega nali razbirate 3 godini i 7 meseca cakane. Za tozi period sme imali samo edno pismo ot tiahna strana che iskat aktualizacia na dokumentite. Zvaniala sam 3, 4 pasi v posolstwoto v Bukuresht, no samo mi se izviniavat i mi kazvat che v momenta razglejdat dokumenti ot kraia na 2000 godina i che nie sme na opashkata. Tova e.
Mnogo ot vas sigurno shte se razocarovat no TOVA E TROMAVATA SISTEMA NA BUKURESHT.
!!!!!!??????????
много ми е жал за вас,
то бива бива ама чак пък такова чакане... ами,че вие да бяхте се хванали да научите малко фр. за няколко месеца и след това 1г. за процедурата за Квебек и вече щяхте да сте тук.
аз пуснах док. за квеб. през ноември 2002 - и то първият въпросник, който не е задължителен и пак февруари 2004 имах виза.
дано сте достатъчно търпеливи. успех и ще ви очакваме на кан. земя.
ивайло
то бива бива ама чак пък такова чакане... ами,че вие да бяхте се хванали да научите малко фр. за няколко месеца и след това 1г. за процедурата за Квебек и вече щяхте да сте тук.
аз пуснах док. за квеб. през ноември 2002 - и то първият въпросник, който не е задължителен и пак февруари 2004 имах виза.
дано сте достатъчно търпеливи. успех и ще ви очакваме на кан. земя.
ивайло
-
dalgoto cakane za federalna kanada
taka e vece 3g i 7 meseca cakame imame priateli na koito pomognahme da popalniat dokumenti sled nas i sega vece sa tam i to ot predi 2 godini a kakvo stana s nas ne znam. no vse pak sme gotovi da cakame ili de da znam pocti ne viarvame che shte stane i koga nai posle shte ni pusnat pokanata za interwu. mislim da napravim i medicinskite pregledi ta dano tova neshto da razdviji neshtata
-
4akaneto
zdr. Priateli !!! ta nie 4akame ot noemwri 2000 godina............,predi godina noemwri 2003 ispratihme dopalnitelni dokumenti sa aktualisazia i do sega nicho.Kakwo da kagem nie???
Megdu drugoto nachi priateli bqha na interwu awgust i e minalo srawnitelno lesno, nie saedno ispratihme dokumentite 2000 g.
Ne sa prilagali IELTS,kakto i nie.
As mislq che ima i dosta hora kato nas- zabraweni po4ti 48 meseza
pozdarwi Jimmy
Edwa li che stane na6ata rabota,no wse pak sme optimisti.
Megdu drugoto nachi priateli bqha na interwu awgust i e minalo srawnitelno lesno, nie saedno ispratihme dokumentite 2000 g.
Ne sa prilagali IELTS,kakto i nie.
As mislq che ima i dosta hora kato nas- zabraweni po4ti 48 meseza
pozdarwi Jimmy
Edwa li che stane na6ata rabota,no wse pak sme optimisti.
Мой приятел (той е с документи от юли 2000 по фед. програма) другата седмица е на интервю в Букурещ. Така, че се успокойте.
Вярно, че той сам си позабави процедурата, защото не изпрати веднага както му искаха отново ИММ0008 заради новия закон.
А вече са двама тa имаше допълнителни документи за изпращане и такси за плащане (също не изпрати IELTS).
Просто броя на обработваните на ден е около 7-8 човека за Румъния, Молдова и България. Сетете се, че скоростта не може да е много голяма (на моето интервю в Букурещ списъка на интервюираните беше 7 човека, беше ми любопитно и го видях при гардовете на посолството, защото там се пускат хора поименно по списък).
Вярно, че той сам си позабави процедурата, защото не изпрати веднага както му искаха отново ИММ0008 заради новия закон.
А вече са двама тa имаше допълнителни документи за изпращане и такси за плащане (също не изпрати IELTS).
Просто броя на обработваните на ден е около 7-8 човека за Румъния, Молдова и България. Сетете се, че скоростта не може да е много голяма (на моето интервю в Букурещ списъка на интервюираните беше 7 човека, беше ми любопитно и го видях при гардовете на посолството, защото там се пускат хора поименно по списък).
-
Здравейте! Споменавате "чакане 4 години" - ама до какво събитие - до интервю, до издаване на виза или официално одобрение - ако има таково. И ако те викнат на интервю, какво обикновенно следва? Дали казват веднага решението, или пак продължава чакането? Имаме файл от април 2001, изпратих доп. док-ти +IELTS август 2004, нач. на септ. ми поискаха ПО E_MAIL(!!!) една диплома - според вас какво следва и най вече след колко време.
Успех на всички!
Успех на всички!
-
Re: DALGOTO CAKANE ZA FEDERALNA CANADA
debora00007777 написа:ZDRAVEITE PRIATELI!
[debora]debora00007777 написа:ZDRAVEITE PRIATELI!
Здравей debora! И ние чакаме вече 3 год. и 5 месеца, юли 2004 изпратихме по тяхното искане новите формуляри и пак застой, на интервю бяхме 2002 г. във Виена, след това нашите документи по служебен път бяха преведени в Букурещ (ГОЛЯМА ГРЕшКА!), обаче в писмото ни написаха че няма да има интервю, а само да им изпратим документ за изкаран курс по англ.яз. При всички е различно.
[debora]debora00007777 написа:ZDRAVEITE PRIATELI!
-