pumpy написа:Е това не е истина - да се гордееш с това, колко крадеш от семейството си месечно
Хахах, Жоре, питай ме мен дали има отклнения от семейния бюджет.
Ако намери за без пари, прав му път! Не съм ревнива.
Ама опре ли до финикийски знаци, леле мале, ставам много зла, ще знаеш.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
pumpy написа:Е това не е истина - да се гордееш с това, колко крадеш от семейството си месечно
Хахах, Жоре, питай ме мен дали има отклнения от семейния бюджет.
Той за това се е оженил Бистре, за да му е за без пари
pumpy написа:
Мислиш ли? Добре, че не си на негово място!
Не бе, аз любовниците имах предвид. Все пак 2 жени сме в къщи, още една ще дойде в повече за семейния бюджет.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
myhata II написа:
Е така става накрая щом е за пари....
Ми, Мух, те затова хората се женят, докато са млади и безимотни по любов, и след това, докато смъртта ги раздели, че ако вземат адвокатите да ги разделят, да се обзаложим ли кой ще е печелившият ?!
А този е някакъв психопат. Откъде ги копаш все такива?
myhata II написа:
Е така става накрая щом е за пари....
Ми, Мух, те затова хората се женят, докато са млади и безимотни по любов, и след това, докато смъртта ги раздели, че ако вземат адвокатите да ги разделят, да се обзаложим ли кой ще е печелившият ?!
А този е някакъв психопат. Откъде ги копаш все такива?
Това е още по-лошия вариант, да си се оженил/омъжила за такъв човек с който ще е необходимо да ви делят адвокати.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Мхм, ама аз не съм се омъжила за такъв.
Семейният бюджет е чист и неопетнен като дипломатска девица.
Явно моят е изключение от групата на щедрите либовници, ама мен това ме устройва на 100%.
Хахаха, Петров, ей ти на, отговор на всичките терзания! Пък и не само на твоите. Кога жената напуска мъжа
Bistra написа:Хахах, Жоре, питай ме мен дали има отклнения от семейния бюджет.
Няма без пари...!!! Всички го правят за пари, кой повече, кой по-малко, по един или по друг начин, но всичко опира рано или късно до парите...! При чуждите жени, що годе има някаква тарифа, но при собствената, няма прошка, всико в кюпа. И Бистра го потвърждава.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Да, ивалинчо, капитализъм на всяко ниво. Частната собственост е неприкосновена.
Аз не се блъскам по 7 часа всеки ден за да храня чужди жени! Включвам умишлено само работното си време, щото работата в къщи така или иначе никой не ти я признава.
Bistra написа:Да, ивалинчо, капитализъм на всяко ниво. Частната собственост е неприкосновена.
Аз не се блъскам по 7 часа всеки ден за да храня чужди жени! Включвам умишлено само работното си време, щото работата в къщи така или иначе никой не ти я признава.
Че той от неговата си заплата им дава, не от твоята.
При това за тебе може и тези жени да са чужди, ама за него биха били много, ама много близки. Направо да е вътре в тях.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
agent Ozo написа:Че той от неговата си заплата им дава, не от твоята.
При това за тебе може и тези жени да са чужди, ама за него биха били много, ама много близки. Направо да е вътре в тях.
Докато си мисли, че е
капитализъм на всяко ниво. Частната собственост е неприкосновена
Тези неща собствента жена/мъж последен/а научават! Това е неписан закон, освен, ако не е много ревнива и не ги открие по-рано, но тя вече каза, че не е от ревнивите, от което следва...
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Да, открива късно - трънки! Особено когато е главен счеводител.
Близки за без пари. Супер!
Всеки има нужда от разнообразие. Гледай, колко съм ларж!
Само, че дали той ще им е близък е отделен въпрос.