Гинеме като мухи

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Гинеме като мухи

Мнение от Bistra »

miteto написа:А отделно да питам - сина на тоя, дето са го убили комунистите, що не е отрязал някоя и друга зелка за отмъщение?
Ми не е имал син. Ама това с логиката от след 1990 година и родители вероятно комунета няма как да го допуснеш, нал тъй? :D
Леле и като си помисля, че Павелчо те нарочи за Ентелект...Бегай, бегай! :lol:
@ Агент Козльо
Беше антикомунистка и все още е. :)
Добре, че си обичаше семейството (няма на кой да се метна), че инак баща ми да са го изпратили 300 пъти по лагерите, каквато е луда глава. :D
Ваш'те хора гледаха надежността на родителите, не самите личности. Кадрова грешка! :P
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Аха, не е имал син и сигурно не е имал зет, братовчеди, племенници и т.н. които да отмъщават. Или може би е имал, ама не са били мъже, както ти самата твърдиш?
И колко луда глава е бил баща ти - май не е бил достатъчно мъж (по твоите критерии), иначе да беше отрязал поне 1-2 зелки на партийни секретари. И пак не разбрахме за четиримата дядовци - кво точно им е пречело през 1945-та да отрежат порядъчно количество зелки?
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Bistra написа:
agent Ozo написа:Брях! Явно съм изваден от "небитието"
Не си, не си. Споко, не се вълнувай толкоз! :D
Пак да повторя за стрина Кремона ,че тя както винаги не схваща от първия път (сигурно от десетия може и да стане ,ама и тогава е много съмнително :fubar: :fubar: :fubar: :fubar: )
Враговете са потребители, които могат да бъдат игнорирани по подразбиране. Мненията на тези потребители няма да бъдат показвани и лични съобщения от такива потребители няма да бъдат получавани.
Чете стрината,така чете че ушите и шляпат.Целият и игнор лист е прах и пушилка. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Bistra написа:@ Агент Козльо
Ааа, разбирам...липсвало ти е удоволствието да ме наречеш "Козльо".
А след евентуална модераторска намеса, със сигурност ще запищиш от престорено възмущение как несправедливо те малтретират заради бивши форумни величия.
Като прочетен вестник си, скъпа. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Митю, къде се заплесна по моята рода? Не помня да съм изявявала желание да те осиновявам. Я да се засрамиш бържe, че си и модератор отгоре на всичкото!
Че те комунетата режеха глави през 45-та с помощта на съветските колхозници или това не го пише в учебниците издавани след 1990 г?! :fubar:
Плюс това ти откъде знаеш братовчедите или други родственици как са се държали? Зет на 6 годишно дете?
Бъкаш от акъл. Респект! :bow:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Bistra написа:Че те комунетата режеха глави през 45-та с помощта на съветските колхозници...
И ти беше там и го видя това с очите си?
Колко отрязани глави преброи ти, лично? :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Bistra написа:Дядото на Щерю го умориха комунетата, митю.
Bistra написа:Зет на 6 годишно дете?
Помпадур, нали за тоя си говорим - хем бил "Дядото на Щерю", хем бил "6 годишно дете" :rofl: Въпросния уморен от комунистите дядо, не е имал зетьове, братя, братовчеди, племенници? Брех тая рода бе, изобретили начин да се размножават без никакви мъже в родословното дърво :rofl:
И пак не разбрахме за четиримата дядовци - кво точно им е пречело през 1945-та да отрежат порядъчно количество зелки? Мирише ми на типично българска история - врещим че има някаква работа да се свърши (рязане на зелки), ама ако може някой друг да се мине да я свърши, да не сме ние ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ми така де. Дядо ти не може ли да е починал преди твоето рождение? Алоу, Помпадур ще викаш на женската част от твоята рода! :fubar:
За домашно...Отговори на въпроса: Кой е бил на 6 години 45-та година? :lol: Ще ти дам един жокер: Щерю още няма 50, ще ги направи след 3 години. ;)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Помпадур, не можеш ли да четеш на български? Не те питам за Щерю, нито дали скоро ще излиза в пенсия. Питам "Въпросния уморен от комунистите дядо, не е имал зетьове, братя, братовчеди, племенници?" Питам, останалите дядовци и мъже от родата, що не са рязали зелки?
Като търсиш дали има мъже да режат зелки, почвай от твоята рода и тази на Щерю и ги разпитвай колкото ти душа иска що не са рязали зелки и дали са истински мъже :y:
Mielle

Мнение от Mielle »

IFF

Мнение от IFF »

miteto написа:Помпадур, не можеш ли да четеш на български? Не те питам за Щерю, нито дали скоро ще излиза в пенсия. Питам "Въпросния уморен от комунистите дядо, не е имал зетьове, братя, братовчеди, племенници?" Питам, останалите дядовци и мъже от родата, що не са рязали зелки?
Като търсиш дали има мъже да режат зелки, почвай от твоята рода и тази на Щерю и ги разпитвай колкото ти душа иска що не са рязали зелки и дали са истински мъже :y:
Няма да ти отговори, Щерю е бил комсомолски секретар :lol:
Mielle

Мнение от Mielle »

Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

IFF написа:Няма да ти отговори, Щерю е бил комсомолски секретар :lol:
А баща й и дядо й партийни секеретари, за това реве толкова много... То винаги е било така - крадеца крещи; "Дръще крадеца!" От къде ще знае такива подробности по събитията с комунистите...?! :lol:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ми чета книги, ивалине и на теб мисля ти е време! :P
Дядо ми и баща ми не ги набърквай! Те имат общо с комунизма, колкото свинче с кладенчова вода! Ще ви се на вас плъхарите да оправдаете нечия заможност с комунистически привилегии след 10-ти, ама истината е, че се дължи на две качества (и двете крайно непознати за вашата група)
Труд и Интелигентност, ивалине! Аре у лево! Ходи да трепеш мишки като за друго не ставаш! :D
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Тоя не беше ли наркоманът, чиято снимка сложи а-блъд в друга тема? :tmi:
Предполага, че при такива рискът да гинат като хлебарки е завишен. |(
Публикувай отговор